Ajax-aanwinsten Bergwijn en Wijndal debuteren officieus tegen KAS Eupen

door Bart Veenstra 108

Bron AS

Ajax-aanwinsten Bergwijn en Wijndal debuteren officieus tegen KAS Eupen

door Bart Veenstra 108

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax-aanwinsten Owen Wijndal en Steven Bergwijn maken vrijdagmiddag hun officieuze debuut tegen KAS Eupen. Trainer Alfred Schreuder heeft in zijn opstelling plaatsgemaakt voor het nieuwe duo van de Amsterdamse club.

Schreuder begint met Jay Gorter op doel. De twee andere doelmannen in de A-selectie, Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg, zijn klaarblijkelijk nog niet fit genoeg om in actie te komen. Achterin kiest Schreuder voor Devyne Rensch, Perr Schuurs, Daley Blind en nieuweling Wijndal. Opvallende afwezige vrijdagmiddag bij Ajax is Jurriën Timber.

Op het middenveld kiest Schreuder voor Edson Álvarez, Kenneth Taylor en Davy Klaassen. Voorin zien we de namen terug van Steven Berghuis, Dusan Tadic en aanwinst Bergwijn.

Naast Timber ontbreken ook Lisandro Martínez en Mohamed Ihattaren. Martínez staat op de drempel van een transfer naar Manchester United. Ihattaren ontbrak vorige week tegen NK Lokomotiva Zagreb vanwege ziekte en is er nu wederom niet bij. Het duel met KAS Eupen begint om 15.30 uur en is onder meer te volgen in ons livetopic.

Opstelling Ajax:

Gorter; Rensch, Schuurs, Blind, Wijndal; Álvarez, Klaassen, Taylor; Berghuis, Bergwijn, Tadic.

Wissels Ajax:

De Graaf, Klaiber, Pierie, Magallan, Tagliafico, Kudus, Regeer, Fitz-Jim, Ünüvar, Daramy, Van Axel Dongen, Rasmussen, Baas.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties