Match Predictor AS

Welkom bij de AS Match Predictor! Voorspel hier Ajax' wedstrijden en de overige Eredivisiewedstrijden per speelronde en neem het op tegen andere AS gebruikers. Selecteer de juiste speelronde en kies vervolgens per wedstrijd wie er volgens jou gaat winnen, of geef aan dat je een gelijkspel verwacht.

De odds geven een indicatie over je winkansen, maar hoe kleiner de kans, hoe meer punten je verdient als je het tóch bij het langste eind blijkt te hebben. Als de wedstrijd is gespeeld wordt er gecontroleerd of je voorspelling juist was en wordt de score opgeteld bij zowel je weekresultaat als je totaalscore. 

Prijs en competitie

We starten, na een BETA-periode, in het weekend van 9, 10 en 11 september met het jaarspel. De top-vijf aan het eind van het seizoen ontvangt onderstaande prijzen:

Eerste plaats:  Nieuwste Ajax-shirt seizoen 2023-2024
Tweede plaats:  Borstbeeld van Ajax uit de officiële shop
Derde plaats:  Sjaal van Ajax en een WZAWZDB-bril
Vierde plaats: WZAWZDB-bril
Vijfde plaats: WZAWZDB-bril

Serieus wedden

Wil je voor echt geld wedden? Dan kan dit bij Bet365.com. Op www.sportbookies.nl vind je ook diverse tips die je kan gebruiken om de slimste sportweddenschappen te plaatsen.  Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+. Pak een bonus van 50 euro bij Jacks!

Feedback over dit spelletje? Laat het achter in het AS Forum. 

Er is op dit moment geen data beschikbaar.

0
Jouw Punten
Stand

Er is op dit moment geen data beschikbaar.


0
Jouw Punten

Er is op dit moment geen data beschikbaar.