Wedden op Ajax | Ajax Showtime

Wedden op Ajax

Het huidige eredivisieseizoen zit er alweer bijna op. Op 13 september 2020 begon Ajax de competitie met een 0-1 overwinning op Sparta Rotterdam. De Amsterdammers kwamen in de eerste seizoenshelft uit in de Champions League. Ajax werd - achter Liverpool en Atalanta Bergamo - derde in de poule. In de tweede seizoenshelft kwam de ploeg van Erik ten Hag uit in de Europa League. Ajax werd toen in de kwartfinale uitgeschakeld door AS Roma.

Ook dit seizoen kun je uiteraard weer wedden op de wedstrijden van Ajax. Je kunt op verschillende dingen geld inzetten. Het is mogelijk om per wedstrijd in te zetten. Als jij bijvoorbeeld denkt dat de Amsterdammers winnen van Vitesse of Feyenoord. Uiteraard kun je dit ook doen bij de rest van de eredivisiewedstrijden. 

Op zondag 25 april speelt Ajax om 14.30 uur tegen AZ in de Johan Cruijff ArenA. Dat kan de kampioenswedstrijd zijn voor de Amsterdammers. Als het elftal van Ten Hag donderdag 22 april wint van FC Utrecht, dan kan het drie dagen later kampioen worden tegen AZ. Het allermooiste nieuws is dat die mogelijke landstitel dan gevierd kan worden met 7500 fans in de ArenA. Denk jij dat Ajax de landstitel pakt? Zet dan in en win!