Wedden op Ajax

Het huidige eredivisieseizoen is inmiddels over de helft. Op 13 september 2020 begon Ajax de competitie met een 0-1 overwinning op Sparta Rotterdam. De Amsterdammers kwamen in de eerste seizoenshelft uit in de Champions League. Ajax werd - achter Liverpool en Atalanta Bergamo - derde in de poule. In de tweede seizoenshelft komt het elftal van Erik ten Hag dus uit in de Europa League.

Ook dit seizoen kun je uiteraard weer wedden op de wedstrijden van Ajax. Je kunt op verschillende dingen geld inzetten. Het is mogelijk om per wedstrijd in te zetten. Als jij bijvoorbeeld denkt dat de Amsterdammers winnen van PSV of Feyenoord. Uiteraard kun je dit ook doen bij de rest van de eredivisiewedstrijden én bij de Europese duels. Ajax speelt in de zestiende finales van de Europa League tegen het Franse Lille OSC. Als je helemaal van een gokje houdt, kun je ook inzetten op mogelijke hoofdprijzen voor de hoofdstedelingen.

Denk jij dat Ajax na dit seizoen met de schaal in de handen staat? Dan krijg je 1,45 keer je inzet terug! Ook als jij denkt dat het elftal van Ten Hag dit jaar de KNVB Beker wint, is het mogelijk om daar nu al op in te zetten. Verwacht jij dat Ajax drie prijzen wint tijdens het seizoen 2020-2021? Dan kun je inzetten en krijg je 50,00 keer je inzet terug! Een dubbel voor de Amsterdammers levert je 3,50 keer je inzet op.