Over AS

ALGEMEEN:

Ajax Showtime (AS) is een onafhankelijke website over voetbalclub Ajax, die in 2001 het licht zag. De site is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend platform in Ajax-kringen. De nadruk ligt op het publiceren van actueel nieuws middels tekst, foto en video. Daarnaast maken wij eigen rubrieken met achtergronden, Jong Ajax en jeugd. AS wordt uitgegeven door Valkering Media B.V.

Wij zijn niet de officiële website van Ajax. Voor officiële informatie of als je contact wil met de Amsterdamse club, dan verwijzen we je door naar Ajax.nl.

ONS TEAM:

Hoofdredacteur:

Bart Veenstra (b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Adjunct-Hoofdredacteuren:
Jesse ter Haar (j.terhaar@ajaxshowtime.com)
Reinand Visscher (r.visscher@ajaxshowtime.com)

Redactie: Bart Veenstra, Jesse ter Haar, Reinand Visscher, Thijs Zwagerman, Niels Opdam, Gino Haverkamp, Bademba Barrie, Nick Ooms, Melle Goekoop (info@ajaxshowtime.com)

Het Verhaal Achter: Reinand Visscher
Onze Trots: Bart Veenstra
Nabeschouwing: Jesse ter Haar, Bademba Barrie
Kweekvijver: Thijs Zwagerman
Blik op Jong Ajax: Bademba Barrie
Podcast Branie: Redactie
Uit het Oog: Redactie

Sales/commerciële zaken: Sjoerd Valkering (sv@ajaxshowtime.com).

Fotografie: Reinand Visscher en Pro Shots.

Heeft u een interessant nieuwsitem of wilt u een vraag stellen, stuur dan een e-mail naar redactie@ajaxshowtime.com.

ADVERTEREN

Prijzen voor adverteren op Ajax Showtime op aanvraag via sv@ajaxshowtime.com.

Er komen gemiddeld 800.000 unieke bezoekers per maand en er worden circa 7 miljoen pageviews per maand gegenereerd. Uit een steekproef onder 14.000 gebruikers blijkt dat de gemiddelde leeftijd van de gebruikers 27 jaar oud is, dat 36 procent uit Amsterdam komt en dat 96 procent man is.

Adverteren op onze mobiele site is mogelijk, net als in de apps, zowel voor de iPhone app als voor de Android app. Daarnaast zijn er deals mogelijk op onze sociale media Twitter, Facebook en Instagram.

De geautomatiseerde advertentie-verkoop voor Ajax Showtime wordt verzorgd door Massarius. Massarius is een programmatic first sales house voor middelgrote uitgevers. De werkwijze van Massarius is service gericht, transparant en kennisintensief.  

Voor informatie over advertentiemogelijkheden, tarieven en advies kunt u contact opnemen met Massarius via telefoonnummer 020-2603020, e-mail demand@massarius.com of bezoek onze website: www.massarius.com.  

Mobiel

Onze apps zijn hier (iPhone) en hier (Android) te vinden.

Copyright 2001-2021