Weet Ajax zich tegen AZ te herpakken na dubbele teleurstelling tegen PSV? (Ad)

door Ajax Showtime 51

Bron AS

Weet Ajax zich tegen AZ te herpakken na dubbele teleurstelling tegen PSV? (Ad)

door Ajax Showtime 51

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax is zaterdag de grote favoriet tegen AZ, zo menen de bookies. De Amsterdammers hebben iets recht te zetten, want de afgelopen twee wedstrijden gingen verloren. PSV was in de competitie in de reguliere speeltijd al te sterk, waarna de Amsterdammers het na een strafschoppenreeks ook in de bekerfinale moesten afleggen. Het is tijd voor revanche voor de mannen van John Heitinga en daarbij zouden zij goede papieren hebben.

Dat de nummer drie van de Eredivisie de grote favoriet is, blijkt wel uit de quotering van de bookies. Weet Ajax de wedstrijd tegen AZ te winnen, dan kun je namelijk terugverdienen. Daartegenover staat voor een overwinning van de club uit Alkmaar. Een gelijkspel tussen de nummers drie en vier van de Eredivisie levert je een quotering van 4,50 op. Een zege voor Ajax is op meerdere manieren te voorspellen. Geloof jij bijvoorbeeld dat Ajax bij rust al op voorsprong staat en dat na negentig minuten nog altijd het geval is? Het kan je 2,37 keer je inzet opleveren.

Een andere optie is het inzetten op een doelpunt van beide ploegen. Weten Ajax en AZ allebei het net te vinden, dan kun je namelijk 1,66 keer je inzet terugverdienen. Is dit niet het geval, dan gaat . Verder is het mogelijk om een zege van Ajax eraan te verbinden. Weten de Amsterdammers immers te winnen én vinden beide ploegen het net, dan wacht je . Een Amsterdamse overwinning zonder een doelpunt van AZ doet de factor zelfs .

Tot slot kijken we naar de doelpuntenmakers van zaterdagavond. In de ogen van de bookies is Brian Brobbey de favoriet om namens Ajax te scoren. Weet hij op een willekeurig moment in de wedstrijd een doelpunt te maken, dan kun je terugverdienen. Is hij de eerste of laatste doelpuntenmaker van de wedstrijd, dan . Is Tadic de eerste of laatste doelpuntenmaker? Dan gaat . Een doelpunt van de Serviër op een willekeurig moment levert op.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.