Ajax oefent vrijdag tegen Eupen, garantie voor veel doelpunten (ad)

door Bart Veenstra 7

Bron AS

Ajax oefent vrijdag tegen Eupen, garantie voor veel doelpunten (ad)

door Bart Veenstra 7

Bron AS

Laatst geüpdatet

Oefenwedstrijd nummer vier staat vrijdagmiddag voor Ajax op het programma ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Tegenstander is KAS Eupen uit België. Het is de laatste wedstrijd die wordt gespeeld op Hollandse bodem voordat de Amsterdammers vertrekken voor een trainingskamp naar Oostenrijk. Zoals gewoonlijk verwachten we veel doelpunten bij een oefenwedstrijd van Ajax en dat levert mooie odds op.

Met Eupen als tegenstander treft Ajax geen opponent van formaat. De Belgen hebben drie wedstrijden gespeeld in de voorbereiding. Het verloor van Kaiserslautern met 4-1 en won met diezelfde cijfers van Alemannia Aachen en het tweede elftal van FC Köln. In de Belgische Jupiler Pro League eindigde Eupen afgelopen seizoen als vijftiende en voorkwam het ternauwernood de play-offs om degradatie.

Ajax kan beschikken over een sterke selectie vrijdagmiddag in Amsterdam. Het is echter de vraag welke spelers Alfred Schreuder het veld in zal sturen. Ongeacht welke elf namen er aan de aftrap verschijnen is Ajax verplicht dit duel te winnen. Daar staat een odd tegenover van 1.40. In wedstrijden van Ajax en Eupen vallen de goals over het algemeen makkelijk en zo verwachten wij dat ook vrijdagmiddag. De betoptie over 2.5 goals levert je een odd op van 1.40. Wij durven nog wel een stapje verder te gaan en voor de betoptie over 3.5 goals te gaan voor de mooie odd van 2.05.

Wil jij kans maken op het nieuwe Ajax-shirt. Laat je voorspelling achter voor de wedstrijd Ajax-PSV. Lees hier hoe je mee kan doen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties