Van Gaal wijzigt elftal weer flink; Vier Ajacieden in basis tegen Polen

door Brent Tomassen 16

Bron OnsOranje

Van Gaal wijzigt elftal weer flink; Vier Ajacieden in basis tegen Polen

door Brent Tomassen 16

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Louis van Gaal heeft zijn elftal weer omgegooid ten opzichte van de wedstrijd tegen Wales van afgelopen woensdag, zo meldt OnsOranje. Tegen Polen speelt een groot gedeelte van de ploeg die een week geleden ook al aantrad tegen België (1-4 winst, red.). Dit betekent dan Jurriën Timber, Daley Blind, Davy Klaassen en Steven Berghuis weer terugkeren in de basisopstelling van het Nederlands elftal.

Stefan de Vrij en Mark Flekken zijn de enige spelers die ook tegen Wales aan de aftrap verschenen. De Vrij vervangt Virgil van Dijk, die met vakantie is gestuurd en zal andermaal de aanvoerder zijn. Van Gaal geeft tegen Polen de voorkeur aan Flekken ten opzichte van Jasper Cillessen en Kjell Scherpen, die voor het eerst bij de selectie zit.

Bij Polen ontbreekt topspits Robert Lewandowski. De aanvaller van Bayern München is waarschijnlijk niet fit genoeg bevonden om aan te treden in De Kuip. Aanvoerder Grzegorz Krychowiak staat in tegenstelling tot eerdere twijfels wel in de basis

Nederland gaat met zes punten uit twee duels aan kop in poule vier van divisie A in de Nations League. Polen staat derde met drie punten. Ook België heeft drie punten na twee wedstrijden, maar heeft een beter doelsaldo.

Denk jij dat er meer dan vier keer wordt gescoord tijdens de wedstrijd? Zet in en bij een juiste voorspelling krijg je 2.75 keer je inzet terug!

Lees hier meer over de wedtips voor de wedstrijd!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.