Bookmaker verwacht doelpuntrijke wedstrijd tussen Nederland en Polen (Ad)

door Bart Veenstra 12

Bron ad

Bookmaker verwacht doelpuntrijke wedstrijd tussen Nederland en Polen (Ad)

door Bart Veenstra 12

Bron ad

Laatst geüpdatet

Het Nederlands elftal speelt zaterdagavond in de Nations League tegen Polen en als het aan de bookmaker ligt wordt het een wedstrijd met meerdere doelpunten. De bookmaker ziet Nederland verder als overduidelijke favoriet voor het duel.

Een overwinning van Nederland tegen Polen levert je 'slechts' 1,36 keer je inzet op. Meer kans maak je als je inzet op meerdere doelpunten in deze wedstrijd. Zo zou het gezien de laatste wedstrijden van beide ploegen zomaar kunnen dat er in het duel van zaterdagavond minimaal vier keer gescoord wordt. Zet je daar op in en wordt er minimaal vier keer gescoord, ontvang je 2,75 keer je inzet.

Bondscoach Louis van Gaal koos woensdag tegen Wales voor een totaal andere opstelling dan vorige week vrijdag tegen België. De kans is aanwezig dat Van Gaal tegen Polen weer met zijn sterkste elf aantreedt. Memphis Depay lijkt dan ook in actie te gaan komen? Denk je dat hij scoort? Een goal van de aanvaller levert je 2,00 keer je inzet op!

Ook Steven Bergwijn, de man die hevig aan Ajax gelinkt wordt, zal mogelijk in actie komen. Denk jij dat de mogelijk toekomstig Ajacied scoort? Een doelpunt van Bergwijn levert je liefst 2,75 keer je inzet op!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties