Scherpen vervangt geblesseerde Krul bij Oranje

door Bart Veenstra 49

Bron Ons Oranje

Scherpen vervangt geblesseerde Krul bij Oranje

door Bart Veenstra 49

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Kjell Scherpen is de vervanger van de geblesseerd geraakte Tim Krul bij het Nederlands elftal. Laatstgenoemde liep zondag tijdens de training een blessure op en heeft zodoende het trainingskamp verlaten, zo meldt Ons Oranje.

Van Gaal kan tijdens de Nations League-wedstrijden tegen Wales en Polen geen beroep doen op Krul. Met Scherpen, die tot nu toe tot de selectie van Jong Oranje behoorde, heeft Van Gaal een vervanger voor Krul. Scherpen traint maandag al met de selectie van Van Gaal mee, zo valt te lezen.

Vincent Janssen arriveert dinsdag in Nederland. De spits, die voetbalt in Mexico, trouwde in de Verenigde Staten. Janssen zal er niet bij zal als het Nederlands elftal afreist naar Wales. In Nederland werkt hij een aangepast trainingsprogramma af.

Programma Oranje

Oranje speelt op woensdag 8 juni in Cardiff tegen Wales. Daarna staan er nog twee thuiswedstrijden op het programma. Op zaterdag 11 juni wordt er gevoetbald tegen Polen, waarna op dinsdag 14 juni wederom tegen Wales wordt gespeeld. Beide thuisduel worden gespeeld in De Kuip.

Op maandag en dinsdag staan er meerdere boeiende wedstrijden op de agenda! Check hier de beste wedtips!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.