Bookmaker switcht op wedstrijddag: Ajax lichte favoriet tegen Dortmund

door NielsOpdam 32

Bron ad

Bookmaker switcht op wedstrijddag: Ajax lichte favoriet tegen Dortmund

door NielsOpdam 32

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het woensdagavond in Duitsland op tegen Borussia Dortmund. Uiteraard kun je weer geld inzetten op de Champions League-kraker. Volgens bookmaker Bet365 was Borussia Dortmund de lichte favoriet voor het duel, maar op de wedstrijddag is het wedkantoor geswitcht naar Ajax.

Tijdens het thuisduel met de Duitsers won Ajax met 4-0. Marco Reus scoorde een eigen doelpunt en verder waren Daley Blind, Antony en Sébastien Haller trefzeker namens Ajax. Toch is de ploeg van Erik ten Hag niet de favoriet in Duitsland. Voor het duel van woensdag krijg je 2,30 keer je inzet terug als de Amsterdammers winnen in Dortmund. Dat was eerst 2,55.

Borussia Dortmund was de lichte favoriet voor het duel. Bij een overwinning van de Duitsers was de quotering in eerste instantie 2,50. Nu krijg je 2,80 keer je inzet terug als Borussia Dortmund wint. Mochten beide ploegen gelijkspelen in het Westfalenstadion, dan ontvang je 3,80 keer je inzet van de bookmaker.

Krijg 6 keer je inzet terug als Haller de eerste goal scoort!

Tijdens de thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund scoorde onder andere Haller namens Ajax. Als de spits woensdagavond het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, krijg je 6,00 keer je inzet terug. Ook Blind scoorde tegen de Duitse topclub. Mocht hij opnieuw scoren tegen Borussia Dortmund, dan ontvang je 15,00 keer je inzet.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties