'Ronaldo zal in Amsterdam aanwezig zijn'

door Gino Haverkamp 11

'Ronaldo zal in Amsterdam aanwezig zijn'

door Gino Haverkamp 11

Laatst geüpdatet

Cristiano Ronaldo reist volgende week woensdag in ieder geval af naar Amsterdam. Dat beweert teammaat Miralem Pjanic. 'We hopen echt dat hij erbij is', zegt de middenvelder tegen Sky Italia.

Volgende week woensdag neemt Juventus het op tegen Ajax in het kader van de Champions League-kwartfinales, maar het is de vraag of Cristiano Ronaldo mee kan doen. De Portugees raakte tijdens de interlandperiode geblesseerd aan de hamstring. Ploeggenoot Pjanic meldt dat ter plekke, wanneer het team al in Amsterdam is, gekeken wordt of Ronaldo mee kan doen. 'De doktoren zullen beslissen of we het risico nemen en hem laten spelen of niet. Cris kent zijn lichaam erg goed, hij weet ook wat hij kan.'

Ronaldo is niet de enige speler waarvan niet zeker is of hij de heenwedstrijd tegen Ajax kan spelen. Trainer Massimiliano Allegri zei eerder deze maand dat er veel twijfelgevallen zijn bij de club uit Turijn. Onder meer Juan Cuadrado en Paulo Dybala zijn niet helemaal fit.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Denk jij dat David Neres namens Ajax twee of meer goals scoort tegen FC Emmen? Zet dan in en krijg zes keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties