Juventus kent veel twijfelgevallen richting Ajax

BartVeenstra, 01-04-2019 om 13:05, 11887 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Juventus heeft richting de heenwedstrijd tegen Ajax in de kwartfinales van de Champions League te maken met wel heel veel twijfelgevallen. Een van hen is zoals bekend Cristiano Ronaldo, maar de blessurelijst is langer. Voor dinsdag, wanneer Juventus tegen Cagliari speelt, heeft trainer Massimiliano Allegri naar eigen zeggen maar dertien veldspelers tot zijn beschikking.

'Voor Douglas Costa ziet het er goed uit, hij zou dan (tegen Ajax, red.) moeten kunnen spelen. Sami Khedira heeft gisteren weer meegetraind en hij is misschien al weer inzetbaar tegen AC Milan (aanstaande zaterdag, red.). Andrea Barzagli heeft de training ook weer hervat', stelt Allegri tijdens een persconferentie, waarna hij verdergaat. 'Het herstel van Juan Cuadrado loopt voorspoedig, maar het zal nog wel zeven tot tien dagen duren voordat hij er weer bij is. Leonardo Spinazzola heeft een probleem aan zijn knie, hopelijk is hij er over twee weken weer bij. Mario Mandzukic heeft een beetje koorts, we zullen zien of we hem meenemen naar Cagliari of niet.'

Tweede doelman Mattia Perin heeft een schouderblessure, waardoor het uiterst twijfelachtig is of hij erbij is in Amsterdam. Paulo Dybala lijkt de match met Ajax niet te hoeven missen. 'Als hij zich goed voelt gaat hij mee naar Cagliari, anders blijft hij hier.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajacider
In Turijn hebben ze nog wel wat receptjes klaar liggen. Ze staan mijlenver voor in de Serie A dus de spelers die er echt toe doen kunnen ze sparen voor 1 wedstrijd.
0 0
DirkvanDam
en toen was het 2 april en bleek het een grap! toch AS?
0 0
Gonzalez75
Svp spellingcontrole toepassen. Het is kent ipv ken. Dat ken ech nie!
0 0
Aad82
Dus iedereen is 100 % fit
0 0
Joseph
Ga maar van 120% uit, dat waren ze in '96 ook..
0 0
GvanderK
Dit kan natuurlijk ook een mind game zijn. Ons laten wijs maken dat Ronaldo en de halve selectie twijfelgevallen zijn, om vervolgens gewoon met iedereen te spelen. Neem aan dat TH met alle scenario's rekening houd.
0 0
PuurGeluk
Bijzonder hoor dat ze zoveel "twijfelgevallen" hebben. Die gasten staan meer dan ruim 1e in de Serie A maar toch lijken ze moe te worden.
Wat betreft die "twijfelgevallen", ik geloof er niet zoveel van.
0 0
RayJordaan
Die komen dus op volle oorlogssterkte..
0 0
EuforischeRealist
Zijn dus (bijna) allemaal twijfelgevallen voor de wedstrijd van morgenavond tegen Cagliari, die zijn komend weekend voor de topper tegen Milan al weer fit en zeker volgende week tegen Ajax.
0 0
Ajaxxxisdebeste
En geen geel krijgen dat wordt nauwelijks gezegd, maar de hele middenrif staat op scherp... Die Italianen gaan daar misbruik van maken en kaarten aannaaien...
0 0
RuffRhythim
Alles is meegenomen, dus ook geblesseerde- of half fitte spelers.
0 0
AjaxPassion
Bron AS = Ajaxshowtime??

Op VI staat een artikel die precies het tegenovergestelde beweert... Bron Alegri...
0 0
AFCA14JC
Die staan straks gewoon met de sterkste basis 11 aan de aftrap in Amsterdam dus.
2 0
Hagmag
Nog niet te vroeg juichen. Ajax moet zelf ook nog heel blijven in de komende 2 wedstrijden.
1 0
Rdk1983
Geen Ronaldo, geen Dybala en geen Cuadrado en wellicht Douglas Costa zonder ritme. Als we beetje geluk hebben. Dit kan de kans worden om ze te verslaan.
1 0
MrAFCA
Kan alleen maar een voordeel zijn, als ze net aan of net niet fit zijn.
Het is te hopen dat wij woensdag in Emmen en zaterdag in Tilburg beetje ongeschonden uit de strijd komen.
Zaterdag zou zomaar eens een vervelende pot kunnen worden. Maar zelfde geldt voor Emmen, want PSV speelde daar ook gelijk.
Verheug me al op de komende wedstrijden. En dat op de maandag, heerlijk!
0 0