Spaan geeft punten: 7 voor Van der Sar

door Wilten1 5

Spaan geeft punten: 7 voor Van der Sar

door Wilten1 5

Laatst geüpdatet

Henk Spaan neemt het in zijn wekelijke rubriek 'Spaan geeft punten' op voor commercieel directeur Edwin van der Sar. De journalist van Het Parool vindt dat de oud-keeper als onervaren bestuurder niet mag worden afgerekend op de berichtgeving omtrent de prijsverhoging van de seizoenskaarten. Van der Sar krijgt een zeven.

Spaan: 'Van der Sar vindt dat de aankondiging van de prijsverhoging 'minder koud' had gekund. Eergisteren schreef ik dat hij de verhoging zelf had bedacht. Het leek me een logische gevolgtrekking na die door de directeur marketing ondertekende brief. Naar verluidt praat men op directieniveau al sinds de tijd van Maarten Fontein over de relatief lage prijs van de bewuste vakken. Dat de verhoging er nu van is gekomen, na een baggerseizoen, was pech voor Van der Sar.'

'In het vervolg zal hij wel twee keer nadenken alvorens iets te tekenen. Volgens Cruijff zijn ex-topvoetballers per definitie topbestuurders. Een nauwelijks academisch onderbouwde stelling, Edwin deelt hem niet. Hij zegt zelf 'nog niet klaar' te zijn voor het hoogste ambt bij Ajax, dat door Cruijff als piece of cake wordt beschouwd voor een oud-topkeeper', aldus de coryfee van het journalistengilde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.