Pot: 'Het gaat goed met Keizer'

door Thijs Zwagerman 16

Pot: 'Het gaat goed met Keizer'

door Thijs Zwagerman 16

Laatst geüpdatet

Het gaat goed met Marcel Keizer. Dat is wat Ajax-kenner Menno Pot schrijft in zijn column in Het Parool. De journalist kwam Keizer tegen bij de plaatselijke amateurvereniging en sprak daar kort met de voormalig Ajax-trainer.

In zijn column doet Pot verslag van de conversatie: 'Hij (Keizer, red.) vertelde dat het goed met hem gaat. Zo zag hij er ook uit. Hij vertelde dat hij fijn op vakantie is geweest, dat het nu eenmaal kan gebeuren en dat het met hem wel goed komt.'

Keizer werd eind december tegelijkertijd met Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp uit zijn functie ontheven. De oefenmeester was op dat moment pas een halfjaar de hoofdtrainer van Ajax. Ondanks zijn snelle ontslag, koestert Keizer allesbehalve een wrok richting de Amsterdammers: 'Hij gunt zijn jongens het allerbeste en hoopt dat Ten Hag ('een goede trainer') Ajax naar de titel zal leiden', zo schrijft Pot verder.

Het zal voor Ten Hag nog een hels karwei worden om Ajax de 34e landstitel te bezorgen. De achterstand op koploper PSV bedraagt op dit moment zeven punten. Komend weekend krijgt Ajax in eigen huis FC Twente op bezoek, terwijl PSV op bezoek gaat bij het Sparta van Dick Advocaat.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.