'Bij tijd en wijle zag je toch weer wat hij heeft, wat voor potentie hij heeft'

door Jesse ter Haar 10

Bron ESPN

'Bij tijd en wijle zag je toch weer wat hij heeft, wat voor potentie hij heeft'

door Jesse ter Haar 10

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. is enthousiast over de terugkeer van Mohamed Ihattaren op de Nederlandse velden. Vrijdag maakte hij namens Jong Ajax zijn rentree in het voetbal en dat stemt de analist van ESPN blij.

'Bij tijd en wijle zag je toch weer wat hij heeft, wat voor potentie hij heeft', oordeelt liefhebber Kraay jr. 'Hij is nog niet topfit, dat weet iedereen, dat zie je ook nog een beetje.' Hij kijkt er echter nog graag doorheen en weet ook dat Ihattaren nog niet op honderd procent van zijn kunnen kan zitten. 'Hij zit weer een beetje op voetballen', zag hij wel.

Echte hoogstandjes liet de Ajacied nog niet zien, maar Kraay jr. heeft goede hoop. 'Zonder dat het er echt uitkwam, zonder dat het echt flitsend was, zonder dat het een grootse invalbeurt werd, vond ik het gewoon leuk om te zien. Dit is echt Ihattaren: inspelen, doorbewegen, naar binnen komen en dan zo snel mogelijk in de verre hoek sturen.'

Tot slot vertelt de verslaggever over zijn hoop voor de komende maanden. 'Geweldig dat hij terug is. Ik hoop zo dat hij er alles uit gaat halen, dat verdienen wij ook een beetje, als liefhebbers. Je zag dat er wel een beetje gif in zit.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.