[Update] Officieel: Ajax presenteert aanwinst Klaiber

door Jesse ter Haar 515

[Update] Officieel: Ajax presenteert aanwinst Klaiber

door Jesse ter Haar 515

Laatst geüpdatet

Sean Klaiber heeft donderdagochtend zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen bij Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. De verdediger doorliep de medische keuring met succes en mag zich de komende vier jaar Ajacied noemen.

Nu Klaiber donderdagochtend zijn handtekening onder een vierjarig contract heeft gezet, zal de verdediger op korte termijn gepresenteerd worden bij de club uit Amsterdam. Klaiber was in het verleden ook actief in de jeugd van Ajax en zodoende keert de rechtsback terug op het oude nest.

Woensdagmiddag werd bekend dat Klaiber zelf ook persoonlijk rond is met Ajax, nadat Ajax en FC Utrecht eerder al tot een overeenstemming kwamen. Naar verluidt betaalt Ajax iets minder dan vier miljoen euro aan FC Utrecht. Dit bedrag kan middels bonussen oplopen tot zo'n zeven miljoen euro.

Update - 12.35 uur (1 oktober 2020) - Officieel: Ajax presenteert aanwinst Klaiber

Ajax heeft Sean Klaiber donderdagmiddag officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst. Ajax, FC Utrecht en de speler zelf vonden elkaar de voorbije dagen in de deal en zodoende tekende de back een driejarig contract in Amsterdam, zo valt te lezen op Ajax.nl. Daarbij is een optie opgenomen om het contract met nog een jaar te verlengen. Mocht Ajax hier gebruik van maken, ligt hij dus tot medio 2024 vast bij de club. De verdediger zal dit seizoen met rugnummer vijf gaan spelen bij Ajax.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties