Klaassen mist hoogstwaarschijnlijk uitduel met PEC Zwolle

door BartVeenstra 161

Bron De Telegraaf

Klaassen mist hoogstwaarschijnlijk uitduel met PEC Zwolle

door BartVeenstra 161

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax zal het in het uitduel met PEC Zwolle zeer waarschijnlijk moeten doen zonder Davy Klaassen. Bronnen binnen de club melden tegenover De Telegraaf dat de middenvelder met lichte liesklachten is teruggekeerd van Oranje.

Klaassen laat zo goed als zeker de wedstrijd tegen PEC Zwolle aan zich voorbij gaan. Richting de Champions League-wedstrijd tegen Sporting Portugal in Lissabon wordt Klaassen nu 'intensief behandeld'. Met Steven Berghuis, David Neres en Dusan Tadić heeft trainer Erik ten Hag op dit moment andere opties voor de tien-positie.

Mogelijk moet Ten Hag het in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle ook doen zonder Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez. De twee keren vrijdagmiddag pas terug in Nederland en normaal is het een stelregel bij Ten Hag dat zijn spelers de afsluitende training meegemaakt moeten hebben om mee te kunnen spelen. Edson Álvarez keerde donderdag terug en is er mogelijk dus wel bij.

Er is een nieuwe voorraad van het Bob Marley-Ajax-shirt beschikbaar in de Ajaxshop! Pre-order het derde shirt van Ajax hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties