Timber scoort mooi doelpunt tijdens rentree: 'Misschien is dat veranderd na mijn revalidatie'

door Bart Veenstra 16

Bron The Mirror

Timber scoort mooi doelpunt tijdens rentree: 'Misschien is dat veranderd na mijn revalidatie'

door Bart Veenstra 16

Bron The Mirror

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber is dolblij nu hij zijn rentree heeft gemaakt voor het belofteteam van Arsenal. De voormalig Ajacied speelde maandagavond voor het eerst sinds augustus weer een wedstrijd en hij beloonde zijn optreden al snel met een schitterende treffer (zie video hieronder).

Timber liep al in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen een zware knieblessure op. Na maandenlang herstel kon Timber maandagavond eindelijk weer een wedstrijd spelen. Bovendien scoorde hij. 'Ik besefte niet eens dat ik scoorde, want dat gebeurt me niet vaak. Misschien is dat veranderd na mijn revalidatie', grapt de oud-Ajacied tegenover The Mirror.

De verdediger speelde uiteindelijk een helft mee en daar genoot hij van. 'Het voelt nog een beetje vreemd, maar na acht maanden is dit geweldig. Ik ben blij, voel me gezegend om weer op het veld te staan. En het was leuk om te scoren.'

Timber hoopt nog rol te kunnen spelen in titelrace

De minuten voor Arsenal O21 smaken naar meer voor Timber. Hij hoopt dit seizoen nog van waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal van de club uit Londen. 'Ik kan niet wachten. De spelers hebben me al berichten gestuurd. Ik denk dat ze het goed doen. De laatste weken waren lastig, ook door de uitschakeling in de Champions League.

'Maar ze zijn nog steeds in the mix', gaat Tim verder. 'Ik ben blij dat ik daar onderdeel van kan uitmaken. We zullen zien wat de laatste weken gaan brengen. Ik hoop op iets prachtigs.'

Arsenal mag nog hopen op kampioenschap

Arsenal werd vorige week uitgeschakeld in de Champions League, maar doet nog altijd volop mee om de Engelse landstitel. De club staat bovenaan met een voorsprong van één punt boven Manchester City, al heeft laatstgenoemde ploeg wel een duel minder gespeeld. Dinsdagavond speelt Arsenal tegen Chelsea en dat duel zal gewonnen moeten worden om in de strijd te blijven voor het kampioenschap. De laatste landstitel van Arsenal dateert van 2004.

Scoor nu jouw items in de final sale in de Ajax Shop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.