Berghuis en Pasveer maken hun officiële debuut tegen PSV

door Melle Goekoop 14

Berghuis en Pasveer maken hun officiële debuut tegen PSV

door Melle Goekoop 14

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis maakt zaterdagavond zijn officiële debuut voor Ajax in de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal, zo melden de Amsterdammers op de clubkanalen. Daarnaast is het ook voor Remko Pasveer zijn officiële debuut. Edson Álvarez zit op de bank, nadat hij deze week terugkeerde van de Gold Cup.

Op doel staat dus Pasveer. Opvallend is dat Maarten Stekelenburg op de bank zit. Vrijdag gaf Erik ten Hag op de persconferentie aan dat Stekelenburg nog niet wedstrijdfit is, maar de routinier is fit genoeg om op de bank te beginnen. Voor Pasveer staat een verdediging bestaande uit Noussaïr Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico. Laatstgenoemde is na zijn lichte blessure fit genoeg om in de basis te beginnen. Woensdagavond stond Daley Blind nog als linksachter gepositioneerd tegen Leeds United.

Blind staat zaterdagavond op het middenveld, waardoor Kenneth Taylor op de bank begint. De multifunctionele Ajacied wordt vergezeld door Davy Klaassen en Ryan Gravenberch. De voorhoede bestaat net zoals in de wedstrijd tegen Leeds United uit Berghuis, Sébastien Haller en Dusan Tadic, die zijn 150e duel in dienst van Ajax speelt.

Opstelling Ajax: 

Pasveer, Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico; Klaassen, Blind, Gravenberch; Berghuis, Haller, Tadic.

Wissels Ajax

Stekelenburg, Gorter, Álvarez, Neres, Danilo, Rensch, Ekkelenkamp, Taylor, Jensen, Magallán, Baas, Martha.

De bookmakers tippen Haller en Tadic als doelpuntenmakers in strijd om Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties