Ajax O18 met Van Axel Dongen en Rasmussen richting Istanbul

door Bart Veenstra 7

Bron Ajax.nl

Ajax O18 met Van Axel Dongen en Rasmussen richting Istanbul

door Bart Veenstra 7

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax O18 kan woensdag in het UEFA Youth League-duel met Besiktas beschikken over Jong Ajax-spelers Amourricho van Axel Dongen en Christian Rasmussen. Trainer Dave Vos moet het echter wel doen zonder Silvano Vos en Diyae Jermoumi vanwege blessures, zo meldt Ajax.nl.

Ook Kristian Hlynsson ontbreekt. De IJslander kwam dit seizoen tot nu toe veelvuldig in actie voor Ajax O18 in de Youth League. Maandagavond stond hij namens Jong Ajax in de basis tegen Roda JC en om die reden is hij niet beschikbaar voor het Youth League-duel met Besiktas.

Waar het eerste elftal van Ajax al zeker is van overwintering in de Champions League, geldt dit nog niet voor Ajax O18 in de Youth League. Ajax en Borussia Dortmund hebben beide zeven punten uit vier duels, waarna Sporting Portugal volgt met vijf punten. Besiktas is met drie punten de nummer laatst.

Het duel tussen Besiktas en Ajax in de Youth League begint woensdagmiddag om 12.30 uur. De wedstrijd zal te zien zijn via de officiële kanalen van Ajax. Verder kun je de wedstrijd uiteraard volgen in het livetopic op deze site.

Selectie Ajax O18

Olivier Aertssen
Oualid Agougil
Prince Aning
Jaydon Banel
Julian Brandes
Nassef Chourak
Eskild Dall
Tom de Graaff (k)
Tristan Gooijer
Jeppe Kjær Jensen
Loed Klaasen
Sten Kremers (k)
Mateja Milovanovic
Gabriel Misehouy
Achraf Oughcha
Christian Rasmussen
Raphaël Sarfo
Charlie Setford (k)
Amourricho van Axel Dongen
Chahine van Bohemen

Scoort Haller de openingstreffer tegen Besiktas? Ontvang 4,33 keer je inzet!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties