Ajax reist met 21 spelers af naar Turkije

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax.nl

Ajax reist met 21 spelers af naar Turkije

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax reist met 21 spelers af naar Istanbul voor het Champions League-duel met Besiktas. De Amsterdamse club maakt de selectie bekend op Ajax.nl. De Amsterdammers moeten het in Turkije doen zonder de geschorste Edson Álvarez.

Verder ontbreken in Istanbul ook Mohammed Kudus, Sean Klaiber en Maarten Stekelenburg. Deze drie spelers kampen met blessures en reizen zodoende niet mee naar Turkije.

In de selectie van Ajax zien we verder de bekende namen. André Onana maakt zijn rentree in de selectie voor een Champions League-wedstrijd. Verder neemt trainer Erik ten Hag ook spelers als Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Danilo Pereira - die dit seizoen vooral uitkomen voor Jong Ajax - mee.

Het duel tussen Besiktas en Ajax begint woensdagavond om 18.45 uur. Ajax is al nagenoeg zeker van de groepswinst, al zal de club dit in Istanbul definitief willen veiligstellen. In theorie zou Sporting Portugal nog groepswinnaar kunnen worden, al zullen de Portugezen dan moeten winnen van Borussia Dortmund en vervolgens met minimaal 0-5 van Ajax. Ajax zou dan ook nog moeten verliezen van Besiktas.

De selectie van Ajax:

Jay Gorter
André Onana
Remko Pasveer
Jurriën Timber
Perr Schuurs
Noussair Mazraoui
Devyne Rensch
Daley Blind
Lisandro Martínez
Nicolás Tagliafico
Davy Klaassen
Ryan Gravenberch
Kenneth Taylor
David Neres
Danilo
Dusan Tadić
Antony
Zakaria Labyad
Sébastien Haller
Steven Berghuis
Mohamed Daramy

Scoort Haller de openingstreffer tegen Besiktas? Ontvang 4,33 keer je inzet!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties