Ajax begint met Gorter en Banel aan oefenwedstrijd tegen SC Paderborn

door NielsOpdam 82

Bron AS

Ajax begint met Gorter en Banel aan oefenwedstrijd tegen SC Paderborn

door NielsOpdam 82

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder kiest tijdens zijn tweede wedstrijd als trainer van Ajax voor Jaydon Banel als linksbuiten. Hij vervangt Sontje Hansen, die zaterdag niet bij de selectie zit. Tijdens het oefenduel met SC Paderborn begint Jay Gorter onder de lat bij de Amsterdammers. Verder kiest Schreuder voor dezelfde namen als tegen SV Meppen.

Gorter vervangt de geblesseerde Maarten Stekelenburg. Laatstgenoemde heeft het trainingskamp donderdag verlaten, omdat hij met een voetblessure kampt en herstelt in Amsterdam. In de achterhoede start Sean Klaiber als rechtsback, terwijl Lisandro Magallán en Kik Pierie het centrale duo vormen. Youri Baas begint opnieuw als linksachter.

Op het middenveld kiest Schreuder voor een blok van twee en de punt naar voren. Naci Ünüvar begint, net als tijdens het duel met SV Meppen, als nummer tien. Youri Regeer begint opnieuw als controlerende middenvelder, Kian Fitz-Jim staat naast hem en maakt het Ajax-middenveld compleet.

Mohamed Ihattaren begint zaterdag als rechtsbuiten. Volgens analist John van ’t Schip speelde de Ajacied tegen SV Meppen in een ‘Ziyech-achtige rol’ aan de rechterkant. Schreuder kiest aan de linkerkant voor Banel, terwijl Christian Rasmussen in de spits staat.

Alle internationals zijn nog op vakantie en vandaar zitten er veel jeugdspelers op de bank tijdens het duel met SC Paderborn. Talenten als Anass Salah-Eddine, Olivier Aertssen, Patrickson Delgado, Giovanni en Ar'Jany Martha

Volledige opstelling Ajax:

Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Banel.

Wissels Ajax:

Kremers, Salah-Eddine, Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Dall, Delgado, Brandes, Giovanni, Martha, Enem.

Denk jij dat Ajax van SC Paderborn wint? Zet in en krijg 1,44 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.