Weet Ajax ook tegen SC Paderborn flink aan scoren toe te komen? (Ad)

door admin 2

Bron AS

Weet Ajax ook tegen SC Paderborn flink aan scoren toe te komen? (Ad)

door admin 2

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax vervolgt zaterdagmiddag zijn voorbereiding op het seizoen 2022/2023. De Amsterdammers spelen hun tweede oefenwedstrijd binnen enkele dagen en komen SC Paderborn tegen als tegenstander. Het betreft een tegenstander die uitkomt op het tweede niveau van Duitsland en dus verwachten ook de bookies een zege voor Ajax.

Wanneer de club van Alfred Schreuder aan het langste eind trekt, wacht er immers een quotering van 1,44 op je. Een redelijke beloning voor een Amsterdamse zege. Je kunt het ook ietwat spannender maken. Wanneer Ajax erin slaagt bij rust al voor te staan en dat in de tweede helft vast te houden, dan stijgt de quotering al naar 2,10. Denk je dat het bij rust nog gelijkstaat, maar dat Ajax alsnog de zege in de wacht sleept? Dan kun je zelfs 4,50 keer je inzet terug verdienen!

Het feit dat het een oefenwedstrijd betreft, kan iets van twijfel brengen. Daarom is het ook interessant om te kijken naar opties waarbij Ajax niet wint. Eindigt het oefenduel in een gelijkspel óf zege voor SC Paderborn, dan belonen de bookies je met 2,40 keer je inzet. Denk jij zelfs zeker te weten dat Paderborn de wedstrijd gaat winnen? Dan wacht je een quotering van maar liefst 5,50. Allesbehalve een zekerheidje dus.

Tot slot kijken we naar het aantal doelpunten dat zaterdagmiddag gaat vallen. De gemiddelde Ajacied kijkt nu eenmaal liever naar gemaakte doelpunten dan naar geïncasseerde doelpunten. Vooralsnog is er enkel de keuze tussen meer of minder dan 2,5 goals. Ajax scoorde driemaal tegen SV Meppen en als de club dat herhaalt tegen SC Paderborn, dan wacht je een quotering van 1,40. Vallen er nul, één of twee goals, dan gaat je inzet keer 2,87. Je kunt ook de exacte uitslag voorspellen, waarbij telkens een andere quotering wordt berekend. Kortom: keuze te over!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties