Ajax voegt duels met Lokomotiva Zagbreb en KAS Eupen toe aan oefenprogramma

door Jesse ter Haar 12

Bron Ajax.nl

Ajax voegt duels met Lokomotiva Zagbreb en KAS Eupen toe aan oefenprogramma

door Jesse ter Haar 12

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft - zoals verwacht - een tweetal duels aan het oefenprogramma in aanloop naar het nieuwe seizoen toegevoegd, zo brengt de club naar buiten via Ajax.nl. Tussen de trainingskampen in De Lutte en Oostenrijk in was er nog ruimte voor wedstrijden om fitheid en ritme op te doen en daarvoor zijn nu tegenstanders gevonden.

Het betreft wedstrijden die worden afgewerkt op zaterdag 9 en vrijdag 15 juli. NK Lokomotiva Zagbreb, een club uit Kroatië, is de eerste tegenstander die Ajax in die periode treft. De stad Zagreb domineerde de Kroatische competitie vorig seizoen, waar de opponent van Ajax tweede werd en stadsgenoot Dinamo Zagreb zich tot kampioen kroonde. Wel was er een verschil van vijftien punten tussen beide ploegen.

De tweede tegenstander die aan het programma is toegevoegd betreft KAS Eupen, de nummer vijftien van het reguliere voetbalseizoen in België. Hierna speelden de bovenste acht teams nog play-offs. Na de wedstrijden tegen Lokomotiva Zagbreb en KAS Eupen vertrekt Ajax al snel - op zondag 17 juli - op trainingskamp naar Oostenrijk. Daar treft het RB Salzburg en Eintracht Frankfurt.

De wedstrijden tegen Lokomotiva Zagreb en KAS Eupen zijn, net als de oefenduels met SV Meppen en SC Paderborn, met live beeld te volgen via Ziggo Sport. Op welk sportcomplex het plaatsvindt, is niet bekend. In ieder geval zullen er geen toeschouwers bij aanwezig zijn. Op zaterdag 9 juli heeft de wedstrijd tegen de Kroaten om 14.00 uur plaats, terwijl de wedstrijd tegen de Belgische tegenstander zes dagen later om 15.30 uur begint.

Ajax - SC Paderborn

Voordat het zover is, volgt er op zaterdag dus nog een oefenwedstrijd tegen SC Paderborn. De ploeg uit de gelijknamige stad eindigde vorig seizoen als zevende in de 2. Bundesliga. Gedurende het seizoen 2019/2020 kwam SC Paderborn nog uit in de Bundesliga, maar door de achttiende plaats die het toen behaalde, degradeerde het van het hoogste niveau.

Weet Ajax zaterdagmiddag te winnen van SC Paderborn? Bekijk nu wat het je kan opleveren!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties