'Spelers en clubleiding Club Brugge hopen dat Schreuder blijft'

door Bart Veenstra 101

Bron Sport/Voetbalmagazine

'Spelers en clubleiding Club Brugge hopen dat Schreuder blijft'

door Bart Veenstra 101

Bron Sport/Voetbalmagazine

Laatst geüpdatet

Club Brugge zal Alfred Schreuder niet zonder slag of stoot afstaan aan Ajax. De Amsterdamse club zou eerder deze week hebben geïnformeerd naar de huidig trainer van Club Brugge. Ajax is op zoek naar een nieuwe trainer nu bekend is dat Erik ten Hag naar Manchester United verkast.

In Sport/Voetbalmagazine valt te lezen dat de spelersgroep en de clubleiding graag willen dat Schreuder blijft. Schreuder staat sinds januari aan het roer bij de Belgische topclub en uit dertien wedstrijden werden 32 punten gepakt. Slechts één keer werd er verloren.

Schreuder uitstekende 'people manager'

Naar verluidt is Schreuder voor anderhalf miljoen euro op te halen bij Club Brugge en dat zorgt voor zorgen in België. De spelers zijn namelijk bijzonder tevreden over Schreuder. Ze zien hem als een uitstekende 'people manager', zo valt te lezen. De trainingen zouden daarnaast zeer gevarieerd zijn en om die reden is het fijn werken voor de spelers.

Hoe Schreuder zelf denkt over een terugkeer bij Ajax is niet bekend. De trainer heeft nog niet gereageerd op de belangstelling van de Amsterdammers. Eerder was Schreuder assistent-trainer bij Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties