Bosz wil niet praten over Ajax: 'Vind dat ik loyaal naar Lyon moet zijn'

door Bart Veenstra 69

Bron NOS

Bosz wil niet praten over Ajax: 'Vind dat ik loyaal naar Lyon moet zijn'

door Bart Veenstra 69

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Peter Bosz wil niet ingaan op de geruchten omtrent de vacante trainerspositie bij Ajax. Na dit seizoen vertrekt Erik ten Hag naar Manchester United en als opvolger wordt in de wandelgangen onder meer de naam van Bosz genoemd.

Bosz is sinds de afgelopen zomer trainer van Olympique Lyon. Ondanks de tegenvallende resultaten sprak clubvoorzitter Jean-Michel Aulas onlangs zijn vertrouwen uit in de trainer. Bosz mag niet alleen blijven bij Lyon, Aulas rekent ook in het komende seizoen op de trainer, zo stelde hij.

Vanwege het uitgesproken vertrouwen wil Bosz dan ook niet praten over een mogelijke terugkeer naar Ajax. 'De mensen van de club zijn heel loyaal naar mij', zegt Bosz tegenover de NOS. 'Daarom vind ik dat ik ook loyaal naar hen moet zijn. Dus wil ik het over dat soort dingen (de mogelijke belangstelling van Ajax, red.) niet hebben.'

Alfred Schreuder

Ook de naam van Alfred Schreuder is deze week gevallen. De trainer is op dit moment werkzaam bij Club Brugge. Eerder werkte Schreuder als assistent-trainer van Ten Hag bij Ajax. In de komende weken zal duidelijk worden wie vanaf het nieuwe seizoen de trainer van Ajax zal zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties