Menzo: 'We hebben inhaalslag te maken'

door SJvanveen 5

Menzo: 'We hebben inhaalslag te maken'

door SJvanveen 5

Laatst geüpdatet

Stanley Menzo werd onlangs aangesteld als hoofd jeugdopleiding bij satellietclub Ajax Cape Town en de voormalig keeper heeft het naar zijn zin in Zuid Afrika, zo zegt Menzo zelf op Ajax.nl.

'Dat avontuurlijke trok me wel en toen ik drie dagen in Kaapstad ben geweest was ik verkocht', begint Menzo over de wil om het avontuur aan te gaan. 'Ik wilde wel echt mijn stempel op de club kunnen drukken als ik hiernaar toe zou komen. Na goede gesprekken met de algemeen directeur van Cape Town , Marc Overmars en Van der Sar en een goed gevoel heb ik besloten ervoor te gaan. En ik heb er nog geen seconde spijt van.'

Menzo heeft een helder doel voor ogen. Talenten ontwikkelen die het niveau van Ajax kunnen halen. 'De talenten helpen ontwikkelen die het niveau Pienaar en Serero kunnen halen voor Ajax Amsterdam én Ajax Cape Town. Daarin hebben we wel een inhaalslag te maken denk ik', sluit de hoofd opleidingen af.

De jeugd van Ajax Cape Town is ook op de Next Gen Series actief. Koop hier je kaarten voor het fantastische jeugdtoernooi in mei!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties