Martínez wil spelen: 'Hangt af van de trainer' | Ajax Showtime

Martínez wil spelen: 'Hangt af van de trainer'

door BartVeenstra 30

Martínez wil spelen: 'Hangt af van de trainer'

door BartVeenstra 30

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez hoopt snel weer in de basiself van Ajax te staan. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, was vorig seizoen nog basisspeler bij de Amsterdamse club. Dit seizoen zit de Argentijn veelal op de bank.

Afgelopen woensdagavond mocht Martínez in het bekerduel met AZ weer eens in de basis beginnen. Of hij zondag, wanneer Ajax op bezoek gaat bij Fortuna Sittard, weer begint, is nog maar de vraag. Als het aan Martínez zelf ligt, begint hij. 'Zoals iedereen ben ik natuurlijk klaar om te spelen, maar het hangt van de trainer af of dat gaat gebeuren. Ik zorg gewoon dat ik er klaar voor ben', aldus de verdediger tegenover Ajax.nl.

Dat het met Ajax op dit moment goed gaat, ziet Martínez ook. Hij geeft aan dat Ajax met de juiste spirit speelt. 'Ik zie ons de laatste wedstrijden steeds knokken tot het einde. Dat is ook wat de fans van ons vragen, die "grinta". Daar draait voetbal ook om in mijn ogen: mentaliteit, met elkaar verbonden blijven, alles geven en natuurlijk het brengen van mooi voetbal, wat hier ook hoog op het wensenlijstje staat.'

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint van Fortuna Sittard? Zet dan in en krijg 8,65 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties