Kudus 'gewoon' opgenomen in selectie Ghana

door Cristian de Jong 42

Bron Ghanese voetbalbond

Kudus 'gewoon' opgenomen in selectie Ghana

door Cristian de Jong 42

Bron Ghanese voetbalbond

Laatst geüpdatet

Mohamed Kudus is opgenomen in de selectie van het nationaal elftal van Ghana voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en Nicaragua, zo meldt de Ghanese voetbalbond op hun officiële kanalen. Ghana is zal ook deelnemen aan het WK later dit seizoen. Hierin zitten zij in een poule met Portugal, Uruguay en Zuid-Korea.

Kudus weigerde aan het eind van de afgelopen transferperiode mee te trainen bij Ajax. Dit na aanleiding van het feit dat Ajax hem niet liet vertrekken naar Everton. De Ghanees zag een transfer naar de Premier League wel zitten, maar dat is er dus niet van gekomen.

Kudus had een fantastisch voorseizoen waarin hij geweldige dingen liet zien. Echter is zijn speeltijd in de Eredivisie erg beperkt. De creatieveling moet het doen met korte invalbeurten. Hierdoor zou zijn plekje in de WK-selectie van Ghana mogelijk in gevaar komen. Dat is vooralsnog nog niet het geval. Kudus is 'gewoon' opgenomen in de selectie. Afgelopen weekend scoorde Kudus nog als invaller tegen Cambuur.

Denk jij dat Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt maakt? Zet in en ontvang liefst 8,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties