'Kudus weigert mee te trainen en hoopt op transfer naar Everton'

door Bart Veenstra 1234

Bron De Telegraaf

'Kudus weigert mee te trainen en hoopt op transfer naar Everton'

door Bart Veenstra 1234

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus heeft woensdag geweigerd mee te trainen bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. Op die manier wil hij een vertrek bij de Amsterdamse club forceren. Daarmee volgt de Ghanees het voorbeeld van Antony om een transfer af te dwingen.

Op deze site viel eerder deze week al te lezen dat Kudus een persoonlijk akkoord had bereikt met het Engelse Everton. De club uit de Premier League heeft bovendien al een bod bij Ajax neergelegd, maar Ajax wil de middenvelder uit Ghana niet verkopen.

De Telegraaf schrijft nu dat Kudus besloten heeft om niet langer mee te trainen bij Ajax. Eerder trainde Antony niet mee bij Ajax en dat werd door het technische duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar geaccepteerd. Bij Rondo sprak trainer Alfred Schreuder daar zijn ongenoegen al over uit. Toch lijkt nu datgene te gebeuren waar Schreuder al bang voor was. Ook andere spelers denken dat staken de manier is om een vertrek bij Ajax af te dwingen.

Lisandro Martínez

Eerder deze zomer liet ook Lisandro Martínez in duidelijke taal al weten te willen vertrekken bij Ajax. De Argentijn zou tegen Hamstra hebben gezegd dat hij een 'fucking nobody' is en er alleen zit vanwege het gedwongen vertrek van Marc Overmars. Martínez kreeg zijn zin en vertrok naar Manchester United. Ook Kudus hoopt nu dat - door te muiten - een vertrek toch mogelijk is.

De transfermarkt in Nederland is nog geopend tot woensdagavond 00.00 uur. In het buitenland, waaronder in Engeland, is de markt nog een dag langer geopend. Zodoende zou Kudus in theorie ook donderdag (1 september) nog aan Everton verkocht kunnen worden.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.