Campagneteam bedankt Ajax voor de terugkeer van het oude logo

door Jesse ter Haar 11

Bron Ajax Logo

Campagneteam bedankt Ajax voor de terugkeer van het oude logo

door Jesse ter Haar 11

Bron Ajax Logo

Laatst geüpdatet

Het campagneteam ‘Ons nieuwe Ajaxlogo!’, bestaand uit supporters en gesteund door AFCA Supportersclub, SV Ajax en de Ajax Supporters Delegatie, bedankt Ajax voor de herinvoering van het oude logo. Weliswaar is het slechts voor één seizoen, maar dat mag de pret niet drukken.

In een fraaie video uit men een blijk van dank richting de club, die gehoor gaf aan een wens die al lang speelde bij de Ajax-fans. 'Als supporters zijn wij verheugd met het nieuwe, maar o zo vertrouwde, logo dat aankomend seizoen op de borst van het heilige wit-rood-witte thuisshirt prijkt. Decennialang hebben we ervoor gepleit om het gezicht van de club weer in ere te herstellen. Nu dat is gebeurd, willen we dag graag vieren', schrijft het campagneteam erbij.

'We bedanken Ajax via een video die via socials is gedeeld. Verder rijdt de "Logobus" vandaag (donderdag, red.) door heel Amsterdam', voegt men eraan toe. 'Deze Logobus rijdt twee weken lang en stopt op diverse bekende locaties. We vertellen nog niet in detail wat we op die locaties gaan doen, maar leuk wordt het zeker! Denk hierbij aan giveaways en unieke fotomomenten.'

De uitstraling die het shirt van Ajax komend seizoen weer zal hebben, verblijdt de supportersgroep. 'Het enige echte Ajaxlogo straalt passie en kracht uit. Het is niet alleen een verwijzing naar het roemrijke verleden, maar verbindt ook heden en toekomst. Het verbindt jong en oud. Ajax, bedankt voor ons nieuwe clublogo!'

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.