Antony over bijzondere vriendin Larissa: 'Ik ben van haar gaan houden'

door Jesse ter Haar 31

Bron Ziggo Sport

Antony over bijzondere vriendin Larissa: 'Ik ben van haar gaan houden'

door Jesse ter Haar 31

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Antony heeft in Larissa een bijzonder persoon in zijn leven, zo vertelt hij in een uitzending van Inside Ajax. Hij leerde het inmiddels tienjarige meisje kennen in zijn tijd bij São Paulo en meteen stal ze zijn hart. Hij was bij haar zijde tijdens operaties die ze moest ondergaan aan een tumor in haar hoofd en recent mocht hij Larissa in Amsterdam ontvangen.

De dribbelaar van Ajax vertelt over de ontmoeting met Larissa, die meteen in de smaak viel bij de hele selectie van São Paulo. 'Vanaf de eerste dag dat ik haar heb leren kennen, geeft ze me veel kracht en inspiratie. Om haar hier in Amsterdam te zien in plaats van Brazilië vind ik heel leuk. Ik ben jullie allemaal dankbaar', aldus Antony, die alles door Ajax geregeld zag worden.

Alle spelers van São Paulo begonnen Larissa als de mascotte van de club te zien, maar het meisje zelf vond vooral Antony interessant. Andersom leert zij de Braziliaan belangrijke levenslessen. 'Ze heeft ons laten zien hoe het moet in het leven. Niet klagen, volhouden en sterk zijn. Ik ben erg onder de indruk van haar kracht. Als ik naar mijn leven kijk, heb ik niets te klagen. Larissa leert mij hoe ik in het leven moet staan. Ik ben van haar gaan houden. Ik hou steeds meer van haar.'

Zodoende is Larissa een serieuze toegevoegde waarde aan het leven van Antony. Op en naast het veld geeft ze hem energie. 'Het is voor mij heel belangrijk om haar in mijn leven te hebben. Door wie ze is. En door de wederzijdse genegenheid en liefde. Als ik haar omhels, voel ik me goed. Ik word er blij van. Ik werd er emotioneel van toen ik door haar omhelsd werd. Haar omhelzing is uniek.'

'Antony geeft me veel kracht'

Tot slot spreekt ook Larissa zelf in de uitzending. Ze vertelt over haar bewondering voor Antony en geeft aan dat de linkspoot haar veel kracht geeft bij de tegenslagen die ze krijgt te verwerken. 'Antony geeft me veel kracht. Ik moet misschien opnieuw geopereerd worden en daarvoor geeft hij me meer kracht', spreekt Larissa mooie woorden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties