'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Onana is al met vakantie'

door Bart Veenstra 275

Bron De Telegraaf

'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Onana is al met vakantie'

door Bart Veenstra 275

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Antony zou na dit seizoen de volgende stap in zijn carrière willen zetten. Dat schrijft De Telegraaf vrijdagochtend. De krant blikt vooruit op de laatste weken van het seizoen en benadrukt dat de transferperikelen rondom Ajax een rol kunnen spelen in de titelstrijd.

Zo is Noussair Mazraoui op weg naar Bayern München en zou Ryan Gravenberch ook zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar de Duitse topclub. Daarnaast vertrekt André Onana transfervrij naar Internazionale en is hij door trainer Erik ten Hag op vakantie naar Kameroen gestuurd.

De krant lijkt te wijzen op meer uitgaande transfers bij Ajax. 'Antony wil de volgende stap in zijn carrière zetten, Sébastien Haller ligt goed in de markt en ook aan Lisandro Martinez, Jurriën Timber en Edson Alvarez wordt getrokken', aldus de krant, die daarmee meerdere vertrekkende spelers bij Ajax niet uitsluit.

'Duidelijk dat het bij de Amsterdamse club weleens rustiger is geweest'

Ook trainer Erik ten Hag vertrekt bij Ajax. Donderdag werd bekend dat hij volgend seizoen aan de slag gaat bij Manchester United. 'Het is duidelijk dat het bij de Amsterdamse club weleens rustiger is geweest. De transferperikelen leiden af. Al meent Ten Hag dat iedereen zijn focus voor de volle honderd procent op de titelstrijd heeft. Dat moet Ajax tegen NEC bewijzen', aldus de ochtendkrant.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties