'Antony doorstaat medische keuring Ajax in Brazilië'

door Thijs Zwagerman 16

'Antony doorstaat medische keuring Ajax in Brazilië'

door Thijs Zwagerman 16

Laatst geüpdatet

Antony is volgens het Braziliaanse Esporte Internativo door Ajax medisch gekeurd in zijn vaderland. De aanvaller zou niet meer spelen voor zijn huidige club São Paulo tot hij de medische keuring van Ajax had doorstaan. Volgens Esporte Internativo is dat nu het geval.

Antony is met succes medisch gekeurd en heeft volgens het Braziliaanse medium woensdag de groepstraining van São Paulo hervat. Hierdoor lijkt de linkspoot zaterdag, wanneer São Paulo in de Braziliaanse competitie tegen Oeste speelt, zijn rentree in de hoofdmacht van zijn huidige werkgever te kunnen maken. Afgelopen weekend behoorde Antony niet tot de wedstrijdselectie van São Paulo, omdat de Brazilianen geen risico met hem wilden nemen tot de medische keuring.

Nu deze echter achter de rug is en Antony door Ajax is goedgekeurd, lijkt volgens Esporte Internativo niets de komst van Antony naar Ajax nog in de weg te staan. Het medium schrijft dat de clubs er onderling uit zijn en Antony zelf ook persoonlijk rond is met Ajax. De verwachting is dan ook dat de aanvaller zich in juni als Ajacied in Amsterdam zal melden.

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties