'Antony mag pas na keuring weer voetballen'

FinnDekker, 18-02-2020 om 10:15, 17725 views, UOL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens het Braziliaanse medium UOL wordt Antony momenteel gespaard bij São Paulo. De club is als de dood dat de transfer naar Ajax in duigen valt en neemt daarom geen onnodige risico's met de aanvaller.

Men wacht af tot de deal officieel rond is. 'De spits mag pas weer meetrainen als hij alle medische onderzoeken heeft voltooid en het contract met de Europeanen heeft ondertekend', aldus verslaggever José Eduardo Martins. De medische keuring zal deze week plaatsvinden in Brazilië. Beide partijen vinden namelijk een lange reis naar Amsterdam onnodig. 

Bij de transfer zou naar schatting zo'n 25 miljoen euro gemoeid zijn, hetgeen São Paulo goed kan gebruiken gezien financiële problemen. Ajax en Antony zijn inmiddels ook op persoonlijk vlak rond. Mocht de deal doorgang vinden, dan is de Braziliaan vanaf juli Ajacied.

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
markk
Ik denk dat Antony in het rijtje met Blind, Tadic, Neres, Tagliafico, Onana en Martinez komt. Niet in het rijtje met Magallan, Marin, Alvarez, Kristensen, Pierie. Een geweldige speler die klein maar behendig is en moeilijk te verdedigen, lijkt wat dat betreft dus veel op Neres.
0 0
AltijdGelijk
Neres, Onana en Martinez zijn van wereldklasse niveau.

Antony is dat ook!
0 0
Cello
Hij is dan misschien wel vanaf 1 juli ajacied, maar hij zal, denk ik, pas eind augustus, begin september aansluiten. Brazilie heeft zich geplaatst voor de Olympische Spelen, komt vaak ver in dat toernooi en de finale is 8 augustus. Dan zal ie wel 2 a 3 weken vakantie nog krijgen. Dus reken maar uit.
1 0
insectenverdelg
Eerst maar kijken of de hele spelen niet op losse schroeven komt re staan ivm Corona.
0 0
neutraaltje
als ik zo snel even op youtube kijk, kan het best een aanwinst zijn
hij is best balvaardig, kan goed diep gaan, heeft n goede pass maar pielt ook graag op de vierkante meter.
ben bang dat hij door dat laatste erg veel schoppen gaat krijgen
0 0
Cello
Als je goed op youtube kijkt, zie je dat het krijgen van schoppen dagelijkse kost is voor hem. Het is daar vrijwel de enige manier voor tegenstanders om hem af te stoppen, omdat ie ze doorgaans te vlug af is.
0 0
036AFCA97
Unuvar - Brobbey - Antony

Kan wel eens een heerlijke aanval worden.
1 -1
Steeph
Verstandig, een spits die van 2 meter voor leeg doel mist.
0 -10
036AFCA97
Balletje stuitte op. Aguero schoot laatst ook voor leeg doel op de paal. Die wil je zeker ook niet bij Ajax zien?
2 0
mvdk
Zlatan miste ook van 1 meter. Dat vond jij zeker ook een prutser?
1 0
RusselWestbrook
Iedereen vond Zlatan een prutser bij Ajax, behalve Beenhakker.
1 -1
ajaxminimax
Verstandig om een spits door 1 moment af te schrijven
6 0
Markmarkmark1
Ja we gaan het meemaken, ik hoop dat dit een schot in de roos is, ik heb hem nooit zien voetballen dus ik kan niet over hem oordelen. Misschien blijkt het achteraf wel een koopje te zijn. Ik zeg ook niet dat ik denk dat het een miskoop zal zijn. Maar hoe de transfer tot stand komt en dergelijke, ik krijg daar het gevoel door dat ajax te veel betaald.

Is het raar als ik zeg dat we misschien beter voor suarez konden gaan? Is dan weliswaar een centrumspits, maar hij is vast goed genoeg voor ons om op de flanken te spelen. Of dit haalbaar zou zijn is dan weer een ander verhaal. En dan unavar klaarstomen om over 1.5 a 2 jaar in de basis te vlammen.
1 -6
WZAWZDB14
De wijze waarop de transfer tot stand kwam, komt dus omdat Sao Paulo snel geld nodig heeft. Ajax loopt deze jongen al meer dan 3 jaar te scouten. Dat hij nu zo duur is bevestigd dus eigenlijk hoe goed onze scouting is, we hadden miss alleen iets eerder moeten toeslaan
0 0
RaynoFischer
Wouden ze wel toch?, alleen toen verlengde hij zijn contract
0 0
Sanalologo
Alsof Suarez haalbaar is. En als hij wel haalbaar is gaat die grap incl transfersom en salaris ook een miljoen of 20 kosten zonder restwaarde.

Wat unuvar ermee te maken heeft snap ik niet, Antony speelt op rechts, unuvar op links.
3 0
geDaante
Vind ik wel raar ja, Suarez is een lelijke voetballer, die vooral frommelt en op daadkracht effectief is. Maar is een zwakke schakel in het fijnere combinatiewerk, dat was hij bij Barcelona ook. Hoe vaak vlotte combinaties daar wel niet eindigden bij zijn moeizame aanname en het niet genoeg snappen van dat spelletje om er in mee te kunnen.

Is gebaat bij spel met meer ruimte, opportunistischer, dus onder Jol bij Ajax, Liverpool toen.

En zeker nu hij ouder is wil ik hem echt niet bij Ajax zien.
2 -1
Bapinho
Een 35jarige Suarez op de flank.. ja dat is raar ja
9 0
MoIukker
Beter dan een Babel van 33
4 -6
Sanalologo
Babel is dan ook gekomen voor op de bank.
2 -2
Markmarkmark1
Vooroogesteld, ik ken deze speker niet en een paar youtube filmpjes zeggen mij dan ook niet zoveel. Ik lees wel veel goede dingen over hem dus wat dat betreft laat ik me graag positief verrassen.

Toch heb ik mijn twijfels op de een of andere manier. Als het echt zo'n mega talent is, had er dan niet iets meer concurentie voor hem geweest? Ondanks de financiele crisis doen ze er wel echt alles aan om hem van de hand te doen. Krijg hierdoor een beetje de indruk dat er wat te veel voor hem zal worden betaald door ajax.

Maar wat ik zei, ik laat me graag positief verrassen
1 -3
Sanalologo
Zijn je onderbuik gevoelens die spreken.
1 0
de_pitbull
Volgens mij had hij ook net een nieuw contract getekend tot 2024. Dat zal ook wel wat clubs afschrikken.
0 0
Cesc8
Hoe bedoel je geen concurrentie? Lees overal dat RB Leipzig en B. Dortmund wel concrete interesse hadden in hem maar niet zo ver wouden gaan als Ajax. Aan de ene kant kun je dan inderdaad denken dat Ajax teveel betaald heeft, maar als je hetzelfde bedrag had geboden als Dortmund/Leipzig had die waarschijnlijk niet naar ons gekomen ( Zie verhaal Richarlison, die al voor een Watford koos) Ik ben blij dat Overmars nu juist geleerd lijkt te hebben van die '' fout ''. Als je alles zo bij elkaar leest moet deze jongen echt wel de absolute top kunnen halen, en dan maakt het me niet uit dat Marc hem voor 20 miljoen heeft gehaald ipv 15.
11 0