TG: Antony ook persoonlijk akkoord met Ajax

BartVeenstra, 17-02-2020 om 15:50, 25286 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax en Antony hebben een mondeling akkoord met elkaar bereikt, zo meldt De Telegraaf maandagmiddag. Eerder al bereikte de Amsterdamse club een akkoord met São Paulo FC.

De krant schrijft dat de officiële bevestiging van de transfer van de negentienjarige Antony weer een stapje dichterbij is gekomen. Wanneer de medische keuring gedaan is en het papierwerk in orde is gemaakt, zal Antony een vijfjarig contract tekenen. Dit contract gaat in op 1 juli.

De medische keuring vindt, zoals eerder werd geschreven, niet in Amsterdam plaats, maar ergens in de komende dagen in Brazilië. Het bespaart de aanvaller een reis naar Nederland. De juristen van Ajax, São Paulo en Antony zelf zijn nu druk bezig om na alle gemaakte afspraken de contracten in orde te maken.

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cello
Ik heb nog niemand gehoord trouwens mbt de Olympische Spelen. Brazilie heeft zich geplaatst en als ik het goed heb gaat Antony uitgenodigd worden door zijn bond en dus daar spelen....
En meestal komt Brazilie wel ver in dat toernooi, waarvan de finale 8 augustus gespeeld wordt. En dan moet Antony ook nog vakantie hebben, dus voordat ie zich meldt is het al september......
0 0
Rikkie66
Ik hoop dat deze jongen de tijd krijgt. Want we branden onze spelers wel er vroeg af de laatste tijd. We zijn wat verwend geworden. ;-)
3 -1
JanBiesbos
Antony != Ziyech plzzzz zeg. Kun je beter berghuis oppikken bij Feyenoord zou niet eens verkeerd idee zijn......
0 -14
Ajaxxxisdebeste
Trol
0 0
MarLuuk76
Bok eens op met die Onetrick idioot Berghuis.
2 0
grannig mokum1
Berghuis? Paar wetstrijden goed spelen en moet ajax die maar? Onzin
1 0
MarcOndertwix
Iedereen heeft wel iemand die hem “opeens” kent. Mijn vader woont in Brazilie, mijn neef is Braziliaans, mijn moeder heeft een relatie met een Braziliaan, dus hij “moet wel goed zijn”

Vermoeiend..
4 -10
mvdk
Kan toch? Weet je hoeveel nationaliteiten er in ons land leven?
3 0
Leviathan
Als je in Brazilië woon dan wilt je mening niet ineens proffesioneel en de waarheid zijn. In 2020 hoef je ook niet ergens te wonen om erover iets te weten hoor...iets met www
0 0
Jojo49
barry hulshof ook helaas overleden, gouden tijd 1970 1971 1972
6 0
Rentokill
Je bedoeld toch 71, 72, 73?
1 0
meerzicht
Veel te jong nog
0 0
Lrod
Zijn lage rendement is wel iets wat me een beetje zorgen baart voor een speler met dit prijskaartje. Neres was in zijn Sao Paulo tijd een stuk doeltreffender.
0 -12
Ozymandias
Neres had inderdaad een veel hoger gemiddelde aan doelpunten/assists per wedstrijd. Neres had een gemiddelde van één doelpunt/assist per 77.5 minuten en Antony heeft een gemiddelde van 243.2 minuten per doelpunt/assist. Alleen is oneerlijk om die vergelijking te maken aangezien Neres maar acht wedstrijden voor het eerste had gespeeld. Als we alleen naar de laatste acht wedstrijden van Antony kijken heeft hij een gemiddelde van één doelpunt/assist per 144 minuten. Daarbij zijn het andere type vleugelspelers. Antony heeft bijvoorbeeld een veel hoger gemiddelde aan key passes van 1.3 per wedstrijd terwijl Neres toen hij naar Ajax kwam maar een gemiddelde van 0.7 key passes per wedstrijd had.
12 -1
036AFCA97
Kijk, dit zijn mooie teksten.
5 -1
Alderweireld3
Complete onzin.
1 -2
fc Barcelona_ke
Antony is gehaald als de opvolger hakim ziyech bron voetbalzone. Totaal grote verschillende spelers!
2 0
Bky
Het staat op voetbalzone dus het is waar.
4 0
Ozymandias
Het komt zelden voor dat een vertrekkende speler wordt vervangen door een speler van bijna precies hetzelfde type. Ziyech en Antony hebben wel degelijk enige overeenkomsten. Net als Ziyech heeft Antony oog voor de lopende mannen op de andere flank en het vermogen om de bal met één pass van flank te laten wisselen. Ik denk alleen niet dat we Antony als vervanger van Ziyech moeten zien aangezien Ziyech dit seizoen juist weer op '10' is komen te spelen.
2 -1
behangdelul
Denk ook dat ZIyech veel meer de passesstrooier is en Anthony meer van de man uitspelen en dan de beslissende pass geven.
1 0
Ozymandias
Antony is tot nu toe meer de man voor de voorassist dan voor de assist of het doelpunt. Hij komt bij Sao Paulo relatief laag op het veld al aan de bal om vervolgens of de bal van flank te verleggen of eerst iemand uit te spelen om vervolgens de bal richting het centrum naar een opkomende middenvelder te spelen. Hij heeft daardoor ook een behoorlijk hoog gemiddelde aan key passes (1.3 per wedstrijd) maar een laag rendament qua assists en doelpunten.
1 0
Cello
Ik ben het eens hoor, met je, maar net als je vergelijking tussen Neres en Antony hierboven een goede is, als je ze beoordeeld bij binnenkomst bij Ajax, zou je dat ook moeten doen, wanneer we Antony gaan vergelijken met Ziyech.
De Ziyech die binnenkwam bij Ajax was ook niet de Ziyech die nu vertrekt....of gaat vertrekken. En dan laat ik maar even het leeftijdsverschil bij binnenkomst achterwege.
Daarnaast heb ik van de vele video's over Antony ook al kunnen zien, dat ie wel degelijk een goede voorzet heeft en het ook dus in zich heeft om vergelijkbare voorzetten te kunnen geven, zoals het nu het geval is bij Ziyech. Natuurlijk gaat het ook wel eens niet goed, maar hé...dat is ook bij Ziyech wel eens het geval.

Waar ik wel naar benieuwd ben is het vermogen van Antony, bij balverlies, om mee terug te verdedigen. Of desgewenst gelijk druk naar voren te zetten, zoals we dat graag hebben bij Ajax. Dat ging bij Ziyech ook niet altijd vlekkeloos, maar daarin is ie de laatste 3 jaar wel heel erg gegroeid.

Maar hoe dan ook....ik vermoed wel dat Antony alles in zich heeft om bij Ajax tot een sensatie uit te kunnen groeien. Maar voor nu blijft het afwachten.
1 0
Ozymandias
Sao Paulo speelt voornamelijk op de counter en Antony zal dus waarschijnlijk bij Ajax moeten leren hoe hij drukzet en de mentaliteit ontwikkelen om dat structureel te doen. Ik hoop wel dat Ajax hem (net als Ziyech in de wedstrijden die hij als hangende rechtsbuiten speelde) niet hoog op het veld zet maar juist zich relatief laag al aanspeelbaar laat maken zoals hij nu bij Sao Paulo ook doet.
0 0
louis60
Kan niet wachten. Komende maanden speelt hij niet. Alleen training. Verkleint kans op blessures.
2 -1
Wout1988
want op training kan niet geblesseerd raken?
0 -4
Tjpknge
'Verkleint'
2 0
oudzuid2
mooi.. nu maar hopen dat ie heel blijft en het geen Bandé verhaal wordt, want dat is het enige wat nog roet in het eten kan gooien
1 -1
Persian07
Mijn broer woont sinds 2014 in Brazilië voor zijn werk en hij zegt dat Anthony wordt gezien als het grootste talent daar. Hij schijnt ontzettend technisch, snel, maar ook sterk aan de bal te zijn. Zijn rendement kan wel hoger, maar hij blinkt wekelijks uit en is momenteel veruit de beste in de competitie. Ohw jah, hij geeft ook aan dat Anthony wordt gezien als een groter talent dan Neres destijds. Mijn verwachtingen zijn in ieder geval erg hoog.
11 -1
wendoo9
En hij is maar 19 jaar !!!
1 -1
Matzet
De allergrootste is overdreven, maar hij staat wel als een groot talent te boek. Talles Magno, Reinier, Lincoln en Gabriel Veron staan nog iets hoger aangeschreven. Ook talenten als Yan Couto, Henri Marinho en Kaio Jorge staan hoog aangeschreven.

4 0
wendoo9
Dit geeft de burger weer moed ! Neres proberen te behouden en lekker samba op de vleugels !! Heerlijk man.
3 -1
noppenkoning
Ok zet ook ff in dat contract dat hij geen baby's mag maken want hij is nog geen 21.
5 -12
OpaVerteld
Ach... ik was op die leeftijd al opa :))
1 -1
Wout1988
Alleen heeft hij die al 1
1 -1
Mivado
Volgens mij is hij al vader :p
2 -1
insectenverdelg
Zet alles maar zo snel mogelijk zwart op wit. Kan wat mij betreft niet snel genoeg officieel zijn.
9 -1
036AFCA97
“Het bespaart de aanvaller een reis naar Amsterdam/Nederland.” bedoelen jullie toch?
5 -1