Ajax begint met Neres en Danilo tegen Sparta Rotterdam

door NielsOpdam 28

Bron AS

Ajax begint met Neres en Danilo tegen Sparta Rotterdam

door NielsOpdam 28

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax begint met David Neres en Danilo in de basisopstelling aan de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Antony en Sébastien Haller ontbreken allebei in de wedstrijdselectie. Volgens Ajax Life is Haller ziek en komt het duel met Sparta te vroeg voor Antony. Verder keert Remko Pasveer terug onder de lat bij Ajax. Afgelopen woensdag stond André Onana namelijk nog te keepen bij de Amsterdammers.

Pasveer begint zondagmiddag dus onder de lat. Noussair Mazraoui is de rechtsachter, terwijl Jurriën Timber en Lisandro Martínez het centrale duo vormen. Ook Timber keert terug, want woensdag begon Perr Schuurs in de basis. Daley Blind staat weer opgesteld als linksachter, hij vervangt Nicolás Tagliafico, die woensdagavond mocht beginnen.

Op het Ajax-middenveld staan Edson Álvarez, Ryan Gravenberch en Steven Berghuis. De Mexicaan keert terug in de opstelling, nadat hij afgelopen woensdag ontbrak wegens een schorsing. Erik ten Hag kiest voorin voor Neres, Danilo en Dusan Tadić. Het duel tussen Sparta Rotterdam en Ajax begint om 12.15 uur op Het Kasteel in Rotterdam.

Opstelling Ajax: 

Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Neres, Danilo, Tadić.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij Sparta? Zet in en krijg 9,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties