Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Antony doorstaat medische keuring Ajax in Brazilië'

ThijsZwagerman, 19-02-2020 om 16:20, 8634 views, Esporte Internativo |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Antony is volgens het Braziliaanse Esporte Internativo door Ajax medisch gekeurd in zijn vaderland. De aanvaller zou niet meer spelen voor zijn huidige club São Paulo tot hij de medische keuring van Ajax had doorstaan. Volgens Esporte Internativo is dat nu het geval.

Antony is met succes medisch gekeurd en heeft volgens het Braziliaanse medium woensdag de groepstraining van São Paulo hervat. Hierdoor lijkt de linkspoot zaterdag, wanneer São Paulo in de Braziliaanse competitie tegen Oeste speelt, zijn rentree in de hoofdmacht van zijn huidige werkgever te kunnen maken. Afgelopen weekend behoorde Antony niet tot de wedstrijdselectie van São Paulo, omdat de Brazilianen geen risico met hem wilden nemen tot de medische keuring.

Nu deze echter achter de rug is en Antony door Ajax is goedgekeurd, lijkt volgens Esporte Internativo niets de komst van Antony naar Ajax nog in de weg te staan. Het medium schrijft dat de clubs er onderling uit zijn en Antony zelf ook persoonlijk rond is met Ajax. De verwachting is dan ook dat de aanvaller zich in juni als Ajacied in Amsterdam zal melden.

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
Giovanni (18, Santos) gaat ook ergens komende dagen tekenen. Kan zomaar zijn dat we 2 Braziliaanse jeugdinternationals binnenhalen in paar dagen tijd. Heel benieuwd naar die 2.
4 0
Harrie Nak
Snap er weinig van. Waarom zijn de risico’s voor zowel Ajax als Santos voor de keuring kleiner dan na de keuring?
0 0
Benleiden
Vooraf omdat het de transfer in de weg kan zitten. En achteraf is er minder risico, omdat het dan verzekeringswerk wordt.
1 0
Harrie Nak
Sao Paolo bedoel ik dus.
0 0
Jariiii
Erg benieuwd naar deze jongen. En heel mooi dat Ajax zo'n talent binnen weet te hengelen. (Al moeten we het natuurlijk eerst zien.)
0 0
036AFCA97
Hoop echt dat de spelers die weggaan het gewoon snel kenbaar maken of zeggen dat ze blijven. Nico, Donny, Neres, Onana, Dest.. Stel dat die allemaal blijven en dat er een topper voor de CV positie bijkomt voor naast Blind. Dan gaan we volgend jaar weer door de CL ;)
1 0
fc Barcelona_ke
Gaat Ajax hem afstaan aan Brazilie Olympische spelen in zomer?
0 0
Cello
Ben je niet verplicht een speler af te staan, wanneer deze door een nationale bond wordt opgeroepen (geselecteerd)?. In dat geval zal je wel moeten.....tenzij de speler zelf zich afmeldt.
0 0
Schip
Volgens mij is vrijwel alles afgevinkt:

- akkoord tussen de clubs
- akkoord met de speler
- medische keuring

Alleen nog de krabbel.
2 0
blessure
Nu nog heel blijven!
2 0
AFCA1961
Ik vraag me bij dit soort transfers dan altijd af wat er gebeurt als Anthony volgende week z`n kruisbanden af scheurt of zo. Krijgt Ajax dan een zwaar geblesseerde speler in Juni of vervalt dan de koop? Weet iemand dit toevallig?? Ik neem aan dat Ajax zich toch in dekt tegen dit soort gevallen, zeker omdat het om een groot geld bedrag gaat.
0 0
AjaxDaniel
Niks, kijk bijv. naar het voorbeeld van Sala. Dat is wel een veel ernstiger geval natuurlijk, maar zowel de kopende als verkopende club zijn daar nog steeds over aan het steggelen.
0 0
greinsje
dan krijgt ajax gewoon een zwaar geblesseerde speler, shit happens.
0 0
RaynoFischer
Goeie vraag wel, maar zodra alles getekend is gaat de transfer sws door volgens mij.
Dusja als het gaat gebeuren zitten we met een zwaar geblesseerde denk ik.
0 0
markk
Dat kan in het contract meegenomen worden en anders kunnen clubs zich verzekeren tegen dit soort tegenslagen. Uiteindelijk is het ook een risico van het vak, wie weet speelt hij de sterren van de hemel in de komende maanden en op de Olympische Spelen en is zijn waarde verdubbeld voordat hij ook nog maar een bal aan heeft geraakt.
0 0
fc Barcelona_ke
mooi, wanneer zet je een handtekening op Ajax-formulier tekenen, Antony?
2 0