[Update] Fosu-Mensah tijdelijk naar Fulham

door Finn Dekker 28

[Update] Fosu-Mensah tijdelijk naar Fulham

door Finn Dekker 28

Laatst geüpdatet

Oud-Ajacied Timothy Fosu-Mensah staat voor een nieuwe verhuurperiode. De fysiek sterke verdediger gaat door Manchester United verhuurd worden aan Hertha BSC, zo meldt Sky Germany. Het zou voor de 20-jarige de tweede keer zijn dat hij wordt uitgeleend.

Fosu-Mensah werd in 2014 door Manchester United weggehaald uit de jeugdopleiding van Ajax. Onder Louis van Gaal debuteerde de rechtspoot vervolgens voor de Engelse grootmacht. Na twaalf duels gespeeld te hebben werd hij vorig seizoen verhuurd aan Crystal Palace.

Bij Palace maakte Fosu-Mensah een prima indruk en hield hij zich staande in de Premier League. Dit leidde zelfs tot een debuut in Oranje, waarvoor de verdediger tot dusver tweemaal uitkwam. Deze voorbereiding kreeg Fosu-Mensah opnieuw de kans bij Manchester United, maar manager José Mourinho denkt nu dat het voor de Nederlander opnieuw beter is om elders speeltijd op te doen.

Bundesliga-club Hertha BSC biedt uitkomst voor Fosu-Mensah. De Duitsers huren de verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, voor één seizoen. De verwachting is dat de deal spoedig officieel gemaakt wordt.

Update - 21.20 uur (9 augustus 2018) - Fosu-Mensah verkast tijdelijk naar Fulham

Niet Herta BSC maar Fulham is de nieuwe, tijdelijke werkgever van Timothy Fosu-Mensah. De oud-Ajacied kon niet rekenen op een vaste plek bij Manchester United onder Jose Mourinho en kiest met een verhuur voor speeltijd in Londen. Eerder gaf de talentvolle verdediger nog wel aan niet opnieuw uitgeleend te willen worden. Dit gaat echter alsnog gebeuren volgens Voetbal International.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties