'Zou heel onverstandig zijn van Ten Hag om nu naar Manchester te gaan'

door Jesse ter Haar 1

Bron Veronica Inside

'Zou heel onverstandig zijn van Ten Hag om nu naar Manchester te gaan'

door Jesse ter Haar 1

Bron Veronica Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen gelooft niet dat Erik ten Hag er goed aan zou doen om naar Manchester United te gaan. De oefenmeester wekte de belangstelling van de club van wereldformaat, maar de analist van Veronica Inside heeft het idee dat er voorlopig weinig te winnen valt.

'Het zou heel onverstandig van hem zijn om nu naar Manchester te gaan. Welke speler ze daar ook kopen, je hebt geen enkele garantie dat het elftal gaat draaien', vertelt Derksen. 'Je zit wel met Liverpool, Manchester City en Chelsea, wat elftallen zijn die fantastisch draaien. Dat win je niet zomaar.'

Tegenover ESPN liet Ten Hag zondag weten zijn hoofd bij Ajax te hebben. Toch wilde hij niet uitspreken dat de club niet hoeft te bellen. 'Ik vind het een heel onduidelijk antwoord. Hij kan gewoon zeggen dat het niet aan de orde is of dat je erover na gaat denken als zulke grote clubs bellen. Dat lijkt me heel normaal', oordeelt de oud-voetballer.

Hans Kraay jr. denkt in ieder geval zeker te weten dat Ten Hag niet voor het einde van het seizoen zal vertrekken bij Ajax. 'Het Nederlands elftal wilde hij ook niet. Hij wil met drie-, vier- of vijfhonderd miljoen euro minder dan acht, negen van de Europese topclubs nog één keer iets soortgelijks doen als in 2019. Daar gelooft hij toch nog in.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.