Ten Hag gaat in op belangstelling Manchester United: 'Moet het goede voorbeeld geven'

door Jesse ter Haar 31

Bron ESPN

Ten Hag gaat in op belangstelling Manchester United: 'Moet het goede voorbeeld geven'

door Jesse ter Haar 31

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil vooralsnog niets weten van de belangstelling van Manchester United in zijn diensten. Zondag werd Ole Gunnar Solskjaer ontslagen bij de club van oud-Ajacied Donny van de Beek en zijn naam staat op vrijwel elk lijstje dat naar buiten komt.

'Ik kan daar niks mee', reageert hij voor de camera van ESPN. De trainer geeft aan nog niets gehoord te hebben en dus houdt hij zich er ook totaal nog niet mee bezig. 'Ik richt mij op waar ik ben en ik ben bij Ajax. Wij willen voor titels gaan en dat zit er met deze ploeg in. Daar zit alle concentratie. De rest leidt alleen maar af.'

De oefenmeester weet immers dat er problemen kunnen volgen wanneer hij zijn aandacht van zijn huidige klus af haalt. De focus is nodig, niet alleen bij de spelers, maar ook bij Ten Hag zelf. 'Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn en dan moet ik als trainer ook het goede voorbeeld geven', vertelt hij dan ook.

Na het ontslag van Solskjaer gaan de verhalen over diens opvolging als vanzelfsprekend alweer snel rond. Samen met onder meer Zinedine Zidane behoort hij tot de gegadigden om de job op zich te nemen. Ten Hag is al sinds de winter van 2017 in dienst in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties