Manchester United ontslaat Solskjaer

door Justin Fokkens 68

Bron Manchester United

Manchester United ontslaat Solskjaer

door Justin Fokkens 68

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Ole Gunnar Solskjaer is ontslagen door Manchester United, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De trainer ging zaterdagavond met zijn ploeg met 4-1 onderuit op bezoek bij Watford, wat voor de clubleiding van de Engelse club aanleiding is geweest om hem te ontslaan.

De Noorse trainer stond al enige tijd onder druk bij de club uit Manchester na een reeks tegenvallende resultaten. Manchester United staat momenteel zevende in de Premier League, en heeft na twaalf wedstrijden al een achterstand van twaalf punten op koploper Chelsea.

Solskjaer was sinds eind 2018 trainer van Manchester United. Destijds volgde hij José Mourinho op als trainer. Wie de nieuwe trainer van de club wordt, is nog niet bekend.

Van de Beek

Onder het bewind van Solskjaer kwam oud-Ajacied Donny van de Beek amper aan spelen toe. Dit seizoen kreeg de middenvelder tot dusverre slechts in zes wedstrijden speelminuten van Solskjaer. Zaterdagmiddag wist Van de Beek, in wat dus de boeken in gaat als de laatste wedstrijd van de Noorse trainer in dienst van Manchester United, zijn eerste doelpunt van het seizoen te maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties