De Mos ziet de counter van PSV als groot gevaar voor Ajax

door Jesse ter Haar 50

Bron Eindhovens Dagblad

De Mos ziet de counter van PSV als groot gevaar voor Ajax

door Jesse ter Haar 50

Bron Eindhovens Dagblad

Laatst geüpdatet

Aad de Mos ziet Ajax niet als de overduidelijke favoriet voor de wedstrijd van komend weekend tegen PSV. De oefenmeester weet, zo vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad, dat de Eindhovenaren een wapen hebben waarmee ze in Amsterdam vaak moeite hebben.

'Ik denk dat alle analisten en de media zullen zeggen dat Ajax favoriet is omdat ze thuis spelen. Voor mij niet', aldus de oud-trainer van beide clubs. 'Wat heeft op dit moment de meeste kans van slagen: aanvallend voetbal of de counter? Op basis van de laatste twee wedstrijden van Ajax zie ik de counter van PSV als de meest gevaarlijke en doeltreffende.'

Voordat Ajax en PSV elkaar treffen, wacht een midweeks programma in de Champions League en Europa League. Borussia Dortmund en AS Monaco zijn de pittige tegenstanders en dus kan er vertrouwen opgebouwd worden of juist een knauw in het zelfvertrouwen komen. De Mos benadrukt hoe belangrijk die wedstrijden zijn voor de volgende ontmoeting in de Eredivisie.

'Je bent natuurlijk altijd nog afhankelijk van de uitslagen van Ajax tegen Borussia Dortmund en die van PSV tegen AS Monaco, dat neem je toch mee naar de wedstrijd van zondag, weet ik uit eigen ervaring. Hoe kom je uit die wedstrijd? Is dat overweldigend goed, dan heb je daar toch een voordeel van', aldus De Mos.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties