Borst: 'Denk dat als Ten Hag weggaat Ajax serieus aan Slot gaat denken'

door Bart Veenstra 112

Bron Algemeen Dagblad

Borst: 'Denk dat als Ten Hag weggaat Ajax serieus aan Slot gaat denken'

door Bart Veenstra 112

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Feyenoord-trainer Arne Slot als toekomstig opvolger van Erik ten Hag bij Ajax? Het zou zomaar kunnen, zo denkt Hugo Borst. De columnist laat in de Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad blijken dat hij denkt dat Slot zeker een optie zal zijn voor de Amsterdamse club.

Ten Hag wordt de laatste tijd gelinkt aan meerdere topclubs uit het buitenland, waarbij op dit moment vooral Manchester United interesse zou hebben. De kans is om die reden aanwezig dat Ten Hag bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. 'Weet je wat ik denk? Ik denk dat als Ten Hag weggaat, dat Ajax serieus aan Slot gaat denken, hoor', aldus Borst.

Een overgang van Slot naar Ajax zou gevoelig liggen. De oefenmeester is namelijk sinds de afgelopen zomer trainer van aartsrivaal Feyenoord. Borst ziet dat echter niet als een probleem. 'Of Ajax het aan zou durven? Volkomen schijt aan. Natuurlijk. Als je Berghuis weghaalt bij Feyenoord, waarom zou je dan de trainer niet weghalen?'

'Kijk eens eventjes wat Slot doet bij Feyenoord!'

Eerder verrichte Slot goed werk bij AZ en in die periode bleek al dat men bij Ajax gecharmeerd is van de trainer. 'Iedereen dacht altijd: dat wordt de opvolger van Ten Hag. En hij heeft dan de stap naar Feyenoord gezet. Sommige mensen zeiden: dom, had lekker op Ajax gewacht, man! Maar kijk eens eventjes wat hij doet', doelt Borst op de goede prestaties van Slot bij Feyenoord dit seizoen.

Feyenoord en Ajax treffen elkaar zondagmiddag in De Kuip. De nummers twee en drie van de Eredivisie staan op 36 punten en zodoende wacht er een zeer spannende wedstrijd. Koploper PSV staat op 37 punten en speelt zondagmiddag een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.