AD ziet Pasveer als de uitblinker van sc Heerenveen - Ajax

door Jesse ter Haar 12

Bron Algemeen Dagblad

AD ziet Pasveer als de uitblinker van sc Heerenveen - Ajax

door Jesse ter Haar 12

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad ziet Remko Pasveer als de grote uitblinker van de wedstrijd sc Heerenveen - Ajax. Door enkele knappe reddingen te verrichten stelde de goalie de drie punten veilig voor zijn team.

De Friezen kwamen in totaal tot een aantal van vijf schoten op het Amsterdamse doel en even zo vaak wist Pasveer een redding te verrichten. De krant beoordeelt hem mede daarom met een 7,5. Volgens de statistieken kreeg de opponent van Ajax drie grote kansen en geen enkele keer werd dat omgezet in een doelpunt.

Twee Ajacieden werden beoordeeld met het rapportcijfer 7. Daley Blind, veelvuldig dé spelmaker van achter uit, is één van de twee. Dusan Tadic krijgt eveneens een 7 en dat komt niet volledig uit het niets. De Serviër was met twee assists tijdens een 0-2 zege van cruciaal belang.

Dan de minst presterende Ajacied tijdens sc Heerenveen-uit volgens de krant. Steven Berghuis verhuisde van de tien-positie naar de positie van rechtsbuiten en wist daar niet voldoende te overtuigen. Hij is de enige Ajacied die een onvoldoende krijgt: een 5.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties