'Schuurs geniet volop belangstelling; Napoli meldde zich al bij Ajax'

door BartVeenstra 145

Bron De Telegraaf

'Schuurs geniet volop belangstelling; Napoli meldde zich al bij Ajax'

door BartVeenstra 145

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs staat volop in de belangstelling van clubs uit de Bundesliga, de Premier League en de Serie A. Dat meldt De Telegraaf. Met name het Italiaanse Napoli zou geïnteresseerd zijn in de verdediger van Ajax.

Schuurs speelde donderdag met Jong Oranje tegen Jong Duitsland (1-2 verlies) en volgens De Telegraaf werd de Limburger met extra belangstelling bekeken door clubs uit Duitsland, Engeland en Italië. De verdediger verloor in het afgelopen seizoen bij Ajax zijn basisplaats aan Jurriën Timber, maar internationaal geniet hij nog veel aandacht. Dit zou vooral komen door zijn goede optredens in de Champions League tegen Liverpool.

De Telegraaf schrijft dat Napoli het meest concreet is voor Schuurs. De Italiaanse topclub zou al contact met het management van de speler én met Ajax gelegd hebben. Er liggen echter 'opvallend veel' kapers op de kust, aldus de ochtendkrant.

Volgens De Telegraaf zou de vraagprijs van Schuurs een probleem kunnen vormen. 'Directeur voetbalzaken Marc Overmars staat sowieso bekend om zijn scherpe onderhandelingen en die zullen nu extra scherp zijn, want de Amsterdammers willen Schuurs, die dit jaar zijn contract tot medio 2025 verlengde, in principe niet kwijt.'

Denk jij dat Harry Kane topscorer wordt van het EK en onder meer Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo achter zich laat? Zet in en krijg 6,40 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties