Branie: Is dit het laatste jaar van Ten Hag?

door Finn Dekker 106

Branie: Is dit het laatste jaar van Ten Hag?

door Finn Dekker 106

Laatst geüpdatet

Hoewel het spel van Ajax te wensen overlaat, zijn de resultaten in de moeilijke maand januari alleraardigst. Er werd afgelopen weekend gewonnen van Fortuna Sittard, nadat men in de beker AZ uitschakelde. Lang stilstaan kan echter niet: er staat weer een dubbel programma te wachten deze week.

Eerst krijgen de Amsterdammers donderdag Willem II op bezoek, terwijl de koploper drie dagen later opnieuw naar AZ moet. Ondertussen speelt er van alles. Hoe serieus is de interesse van Borussia Mönchengladbach in Erik ten Hag en gaat Quincy Promes terug naar Spartak Moskou? En hoe staat het ervoor bij Jong Ajax, dat eindelijk weer eens wist te winnen. Presentator Menno Pot, Parool-verslaggever Dick Sintenie en de ondergetekende blikken in Branie terug en vooruit.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De nieuwste aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

De nieuwste aflevering van Branie is te beluisteren via Spotify en later ook via iTunes!

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties