Ajax O18 wint ruim van Club Brugge, O16 en O17 kennen mindere dag

door NickOoms 32

Bron AS

Ajax O18 wint ruim van Club Brugge, O16 en O17 kennen mindere dag

door NickOoms 32

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Onder 16, Onder 17 en Onder 18 kwamen zaterdagmiddag allen gedurende een oefenduel in actie. Laatstgenoemde jeugdteam wist met 5-2 te winnen van de leeftijdsgenoten van Club Brugge, terwijl de Onder 16 2-2 speelde tegen de Belgische ploeg. Ajax Onder 17 verloor met 3-2 van het Franse Lille OSC.

Ajax Onder 18 heeft zaterdag een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Club Brugge gespeeld. De ploeg van trainer Dave Vos wist de Belgische topploeg met 5-2 te verslaan. Namens Ajax wisten Jaydon Banel, Raphaël Sarfo, Amourricho van Axel Dongen, Gabriël Misehouy en Jeppe Kjaer een doelpunt te scoren.

Ajax Onder 17 speelde een oefenduel tegen Lille OSC Onder 17. De manschappen van Yuri Rose verloren van de Franse leeftijdsgenoten met 3-2. Namens de Amsterdamse ploeg maakten Rico Speksnijder en Stanis Idumbo Muzambo de doelpunten. Laatstgenoemde is sinds de zomer overgekomen van KAA Gent.

Ajax Onder 16 kwam net als de Onder 18 in actie tegen de leeftijdsgenoten van Club Brugge. Het team van Dennis van den IJssel - vorig seizoen assisten van John Heitinga bij de Onder 18 - speelde met 2-2 gelijk. Namens Ajax Onder 16 scoorden Don-Angelo Konadu en Kayden Wolff. Laatstgenoemde speler is sinds deze zomer speler van Ajax, nadat hij van FC Volendam werd overgenomen.

Bestel het nieuwe Bob Marley-Ajax-shirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties