Volop Ajacieden in Oranje-voorselecties | Ajax Showtime

Volop Ajacieden in Oranje-voorselecties

door BartVeenstra 5

Volop Ajacieden in Oranje-voorselecties

door BartVeenstra 5

Laatst geüpdatet

Ook voor de jongere nationale selecties zijn meerdere spelers van Ajax opgeroepen. Hieronder volgt een overzicht van de Ajacieden die in voorselecties (afkomstig van Ons Oranje) zitten van de nationale elftallen van Nederland.

Nederland O20

Voor het Nederlands elftal onder 20 jaar is één speler van Ajax opgeroepen: Jurgen Ekkelenkamp. Oranje O20 speelt in de interlandperiode in september oefenwedstrijden Engeland en Duitsland. KNVB-coach Bert Konterman zal zijn voorlopige selectie van 25 man nog wel moeten inkrimpen.

Nederland O19

KNVB-coach Maarten Stekelenburg heeft liefst 35 spelers opgenomen in zijn voorselectie voor de interlands tegen Italië en Portugal. Namens Ajax behoren Daan Reiziger, Enric Llansana, Jurriën Timber, Nordin Musampa, Quinten Timber, Ryan Gravenberch en Terrence Douglas tot de voorlopige selectie.

Nederland O18

Oranje O18 werkt in september een vierlandentoernooi af in Nederland. De jeugdinternationals nemen het dan op tegen Denemarken, Verenigde Staten en Mexico. Op dit moment kent de selectie 35 spelers. De definitieve selectie - bestaande uit 23 spelers - wordt vrijdag 30 augustus bekendgemaakt. Een groot deel van deze selectie speelt in oktober op het WK O17.

Namens Ajax zijn Anass Salah-Eddine, Brian Brobbey, Calvin Raatsie, Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Neraysho Kasanwirjo, Sontje Hansen, Steven van der Sloot en Youri Regeer voorlopig geselecteerd.

 

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties