Romano herhaalt: 'Onana tekent in januari contract bij Internazionale'

door Bart Veenstra 38

Bron Fabrizio Romano

Romano herhaalt: 'Onana tekent in januari contract bij Internazionale'

door Bart Veenstra 38

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

André Onana tekent naar verluidt in januari een contract bij Internazionale. Dat laat de doorgaans betrouwbare journalist Fabrizio Romano weten via Twitter.

Romano liet in de afgelopen weken al vaker blijken dat Onana na dit seizoen transfervrij naar Internazionale vertrekt. Omdat de goalie na dit seizoen transfervrij is, mag hij vanaf januari officieel onderhandelen met een toekomstige club. Om die reden zal hij in december nog geen handtekening kunnen zetten onder een contract bij Internazionale.

Dat Onana vanaf juni 2022 speler van Internazionale zal zijn, is nooit in twijfel geweest, zo meldt Romano. De Italiaanse journalist geeft bovendien aan dat FC Barcelona geen optie voor Onana is. 'Hij zal vanaf het seizoen 2022/2023 speler van Internazionale zijn. Here we go confirmed', besluit Romano op typische wijze.

Onana ontkende onlangs nog akkoord te zijn met Internazionale

Zelf liet Onana eerder nog weten dat er van een akkoord met welke club dan ook (nog) geen sprake was. De goalie werd in de afgelopen periode ook gelinkt aan clubs als Arsenal, Olympique Lyon, OGC Nice, FC Barcelona en Villarreal CF.

Wedden op Ajax - Fortuna Sittard? Ontvang negen keer je inzet als Ajax met 5-0 wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties